Een nieuwe Netflix serie van Sony

19/05/2022
254
iptv

Het spel dat in Nederland werd geproduceerd, genaamd Horizon Zero Dawn, krijgt een eigen Netflix serie. Dat is zeker iets om trots op te zijn. Er komen ook tv-shows van de spellen Gran Turismo en God of War uit. Dit kondigde Sony namelijk donderdag aan tijdens een presentatie met investeerders.

Horizon Zero Dawn

In 2017 werd Horizon Zero Dawn op de Playstation 4 gelanceerd en is ontwikkeld door de Nederlandse gamefabrikant Guerilla Games.

In dit spel is de speler een jager genaamd Aloy, die door een post-apocalyptisch landschap jaagt met behulp van een pijl en boog en allerhande slimme middelen om de vijandelijke robotdinosaurussen te verslaan, terwijl hij uitzoekt wat er gebeurd is met de wereld.

Het speelt zich namelijk af in de 31ste eeuw waarin de mensheid een primitief leven leidt en de machines de aarde overheersen. Het was eerst vredig, maar de laatste jaren zijn de machines langzaam aan agressief geworden en gewelddadig naar de mensen.

Deze openwereldgame was een grote hit en daarmee een enorm succes voor de Nederlandse ontwikkelaar Gueilla Games. Inmiddels is de game ruim 20 miljoen keer verkocht en is samen met God of War en Uncharted 4, een van de best verkochte playstation 4 games ooit.

Over de serie Horizon Zero Dawn

Sony heeft verder nog geen details gegeven over de serie, behalve dat deze gemaakt wordt voor Netflix. Je kunt dan gemakkelijk de serie bekijken door een Netflix abonnement of een IPTV aan te schaffen.

Het is nog onduidelijk wanneer de afleveringen verschijnen en of deze grotendeels het verhaal van de game zullen volgen of slechts gebaseerd zijn op het spel.

IPTV

Andere series en films van games

Sony gaat regelmatig samenwerkingen aan met streamingsdiensten om verschillende series en films gebaseerd op games uit te brengen.

Zo kondigde Sony ook aan dat er wordt gewerkt aan een serie op basis van de populaire action-adventure game God of War, deze zal op Amazon Prime verschijnen.

Er zal ook nog een derde serie in de maak zijn, over het racespel Gran Turismo. Over deze game is het nog niet bekend op welke platformen zal verschijnen. Door IPTV aan te schaffen ben je echter wel verzekerd ervan dat je de serie te zien zal gaan krijgen.

Voor HBO Max zal Sony volgend jaar een serie rond The Last of Us uitbrengen, waarvan vorig jaar al beelden zijn gedeeld.

Verder komt er een Ghost of Tsushima-film aan en is een serie voor de streamingdienst peacock in ontwikkeling. Ook hebben we in februari kunnen genieten van de film rond de Uncharted-games die ondanks matige recensies redelijk goed draaide in de bioscoop. Deze film draaide ook in de Nederlandse bioscoop en haalde wereldwijd maar liefst ruim 400 miljoen dollar omzet.

Lees ook:  Wat kunnen jongeren doen in tijden van corona?

Recent

Wat kun je met Internet of Things doen?

Waarom woonboulevards massaal worden bezocht op feestdagen

Wat zijn de verschillen tussen automaat- en schakelrijlessen?

Innovatie en uitdagingen in de elektronica-industrie

Zo werkt de industrie aan energiebesparing en bedrijfsveiligheid

┬ę Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings