Gio heeft een nieuwe woning

01/03/2021
443
Gio

Giovanni Latooy, met andere woorden Gio, is een grote Nederlandstalige vlogger. Hij is momenteel 22 jaar oud en zijn eerste vlog kwam op 1 december 2012 online. Hij werd bekend door het maken van gamevideo’s op zijn kanaal. Maar hij besloot later ook om vlogs te maken over zijn leven en familie. 1 augustus 2018 had hij een mijlpaal, toen had hij 1 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal. Zijn hele familie doet mee aan het vloggen. Zijn ouders zijn ook een YouTube-kanaal begonnen: De Latooys. Zijn tweelingzus, Melanie Latooy, is ook vrij bekend door haar YouTube-kanaal en haar Instagram-kanaal. Door zijn succes heeft Gio momenteel twee woningen. Hij heeft onlangs zijn sleutels gekregen voor zijn tweede woning in Krimpen aan de Lek.

Nieuwe villa voor Gio en zijn vrienden

Naast zijn nieuwe villa heeft Gio ook nog een appartement in Rotterdam, naast de Erasmusbrug. Dit appartement heeft een super ligging, je zou dus denken dat dit genoeg is voor Gio. Maar hij wilde iets anders. De nieuwe villa kostte 1,2 miljoen euro, maar dat is het wel waard. Krimpen aan de Lek heeft een goede ligging, vanuit zijn huis ben je binnen 15 minuten in het centrum van Rotterdam. Gio vertelde dat de villa voor hem alleen te groot zou zijn en liet weten dat hij een aantal vrienden onder zijn dak zou nemen. Dit is niet verrassend, de nieuw villa heeft een woonoppervlakte van 275 m². Tot nu toe gaan er de geruchten rond dat de acteur Vincent Visser in gaat trekken, of dit waar is zal moeten gaan blijken. De nieuwe villa is voorzien van vijf slaapkamers en 2 verdiepingen. Ook is er een jacuzzi in de grote tuin en hij heeft uitzicht op het kanaal. Gio liet in zijn vlog weten dat dit geen ‘normaal’ leven is voor een 22-jarige.

Auto’s

Gio heeft naast zijn passie voor vloggen ook een passie voor auto’s. Hij moet dus wel een mooie auto op de oprit hebben staan voor de villa in Krimpen aan de Lek. Hij heeft onlangs een Porsche Cayenne Coupe in een prachtige kleur gekocht. Deze Porsche wilde hij verruilen voor een dikkere Range Roger SVR. Maar dit werd hem in combinatie met zijn villa te duur.

Lees ook:  Nederlanders kiezen voor cremeren

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings