Heeft Peter Gillis nu al een nieuw liefje?

23/02/2023
180
Peter Gillis nieuw liefje?

De geruchtenmolen draait op volle toeren. Het lijkt erop dat onze favoriete realityster Peter Gillis opnieuw gelukkig is in de liefde. Na zijn breuk met zijn voormalige vriendin Nicol Kremers, vraagt iedereen zich af wie de nieuwe dame in zijn leven is. En eerlijk gezegd, wij ook! In dit artikel zullen we de geruchtenmolen onderzoeken en proberen te achterhalen of Peter Gillis een nieuw liefje heeft.

Wie is Peter Gillis?

Voordat we ingaan op de geruchten, laten we eerst kijken wie Peter Gillis is. Peter Gillis is een bekende Nederlandse realityster en vastgoedondernemer. Hij is vooral bekend van de realityserie "Familie Gillis: Massa is Kassa". In deze serie krijgen kijkers een kijkje in het leven van de familie Gillis en hun vastgoedimperium. Gillis heeft de reputatie van een selfmade man en een gewiekste zakenman.

Wat is er gebeurd tussen Peter Gillis en Nicol Kremers?

Voordat we de geruchten over het nieuwe liefje van Peter Gillis onderzoeken, is het goed om te kijken naar wat er gebeurd is tussen Peter Gillis en Nicol Kremers. In februari 2023 kwam naar buiten dat de relatie tussen Peter Gillis en Nicol Kremers op de klippen was gelopen. Dit nieuws kwam als een verrassing voor veel fans, aangezien het stel op social media altijd erg verliefd leek te zijn. Volgens verschillende bronnen zou de breuk te wijten zijn aan de drukte van het bedrijf van Peter Gillis. Nicol Kremers zou zich verwaarloosd hebben gevoeld. Dat de relatiebreuk iets te maken zou hebben met huiselijk geweld is vooralsnog niet bewezen. De exen geven zélf aan als "vrienden" uit elkaar gegaan te zijn.

Peter in een interview met Powned: "Ik ben er kapot van, maar de liefde was op. We zijn als maatjes uit elkaar gegaan"

Geruchten over Peter Gillis' nieuwe liefje

Sinds de breuk met Nicol Kremers is het stil geweest rondom Peter Gillis' liefdesleven. Totdat er opeens geruchten opdoken over een nieuwe dame in zijn leven. De geruchten begonnen toen Peter Gillis foto's op zijn social media plaatste waarop hij te zien was met een mysterieuze vrouw. De vrouw was onherkenbaar, maar toch werd er druk gespeculeerd over wie zij zou kunnen zijn. Fans van de realityster waren in ieder geval erg benieuwd.

Juice kanaal Roddelpraat gaf het verlossende woord. Zoals altijd lijken deze heren altijd als eerste op de hoogte te zijn. bekijk het fragment hieronder:

Lees ook:  Heerlijk lang en gratis douchen bij de boer

Recent

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

Het beste bedrijfsuitje organiseren deze zomer

Terra Management Search: 25 jaar van excellente leiderschapsbemiddeling

Hoe is de Bitcoin halving verlopen?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings