Peter Gillis heeft liefdesverdriet

27/02/2023
399
Gebroken hart Peter Gillis

Peter Gillis, bekend van de SBS-realityserie 'Massa is Kassa', heeft via sociale media bekendgemaakt dat hij niet langer samen is met Nicol Kremers. In zijn bericht meldt Gillis dat ze in goede harmonie uit elkaar zijn gegaan en dat ze als vrienden nog veel plezier hebben met elkaar. Gillis benadrukt echter dat het beter is als ze beiden hun eigen weg gaan en dat Kremers daarom geen deel meer zal uitmaken van de vaste cast van seizoen 10 van de realityserie. Gillis verzoekt iedereen om hen voorlopig met rust te laten, zodat ze deze situatie kunnen verwerken.

Voor je verder leest is het belangrijk om te weten dat dit artikel niet geschreven had kunnen worden zonder online casino netteller. (Speel bewust 18+)

Talpa blijft Massa is kassa gewoon uitzenden

De breuk heeft geen invloed op het huidige seizoen van 'Massa is Kassa', omdat dit al volledig is opgenomen en zoals gepland zal worden uitgezonden tot en met 20 februari. Nicol zal niet meer behoren tot de vaste gezichten van het volgende seizoen, dat in mei van start gaat. Een woordvoerder van Talpa heeft bevestigd dat de scheiding niets te maken heeft met de lopende rechtszaak waarbij Gillis wordt beschuldigd van huiselijk geweld tegen Kremers.

Huiselijk geweld

De problemen tussen het stel zijn begonnen eind mei van vorig jaar, toen bekend werd dat Gillis door de politie was meegenomen vanwege huiselijk geweld tegen Kremers. Hoewel het eerst werd ontkend, bleek later dat Gillis zijn vriendin onder meer in haar rug en neus had gebeten. Kremers is in november van vorig jaar gehoord in deze zaak, maar een datum voor de inhoudelijke behandeling is nog niet bekend.

Heeft u te maken met huiselijk geweld? Bel dan "veilig thuis" op: 0800-2000
of kijk op: https://www.ikvermoedhuiselijkgeweld.nl/

Pikante video's Nicol Kremers

Nicol Kremers, die bekend werd als 'Nicolleke' uit het televisieprogramma 'Massa is Kassa', zal waarschijnlijk nooit een goed woord over hebben voor Jan Roos en Dennis Schouten van YouTube-kanaal 'Roddelpraat'. In het verleden hebben de heren al beelden vrijgegeven waarin te zien was hoe Nicol met een onbekende man zoende op een parkeerplaats.

Lees ook: Het laatste nieuws over Chateau Meiland

Lees ook:  De top 2000 komt er weer aan

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

┬ę Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings