In de tuin genieten van muziek doe je zo

20/09/2021
255
draagbare DAB radio

Bij mooi weer gaat Nederland massaal naar buiten. Lekker een wandeling maken, een drankje op een terras doen of lekker met vrienden in de tuin zitten. Om in je tuin echt dat terrasgevoel te krijgen is het leuk om te genieten van wat muziek. Toch heeft lang niet iedereen hier de mogelijkheden voor. Wij vertellen je hoe je toch in je tuin kunt genieten van muziek.

Een draagbare DAB radio

Daar waar een aantal jaar geleden radio luisteren echt iets was voor binnen in huis, op kantoor of in de auto, is dat vandaag de dag wel anders. Door de technieken van DAB+ is het niet meer nodig om met antennes op zoek te gaan naar een goed signaal. Daar komt nog eens bij dat het met de huidige accu’s ook mogelijk is zonder stroom muziek te streamen. Met een draagbare DAB radio kan je in de tuin genieten van je favoriete radiozender met de beste kwaliteit. Even geen zin in radio? Het mooie van een DAB radio is dat er ook altijd een AUX aansluiting of een bluetooth verbinding mogelijk is. Hiermee stream jij eenvoudig jouw eigen muziek in de tuin.

Een portable speaker

Iets wat al wat bekender is onder het grote publiek zijn de portable speakers. Deze werken middels een bluetooth verbinding op je telefoon. De accu gaat vaak vele uren mee en zijn daarmee perfect om te gebruiken voor een dag op de boot, in het park of zelfs in de tuin. Daarnaast zijn deze speakers ook erg populair om te gebruiken op vakantie. Dit type speaker is er vandaag de dag van alle bekende merken. Van Marley tot JBL en van Sony tot Bose. Welke het beste bij jou past is volledig afhankelijk van je kwaliteitseisen, gewenste accuduur en uiteraard je budget.

Speciale buitenboxen

Wil jij het net even beter aanpakken? Dan heb je ook de mogelijkheid om te kiezen uit speciale buitenboxen. Dit zijn boxen die ook gebruikt worden bij strandtenten en zelfs festivals. Deze kunnen dus tegen een stootje en een spatje water. Daarnaast is het geluid dat uit deze boxen komt van professionele kwaliteit. Ideaal als jij ook regelmatig een tuinfeest geeft. Het is alleen de vraag of de rest van de buurt ook zo blij met je is als je keiharde muziek door deze speakers afspeelt.

Lees ook:  Ongediertebestrijding op ecologische manier

Recent

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

Het beste bedrijfsuitje organiseren deze zomer

Terra Management Search: 25 jaar van excellente leiderschapsbemiddeling

Hoe is de Bitcoin halving verlopen?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings