Kaarstrends en gezelligheid

12/04/2021
343
kaarstrends

Dit jaar en vorig jaar waren er verschillende trends op het gebied van kaarsen en geurkaarsen. Als je je interieur een nieuwe uitstraling wil geven, dan zijn kaarsen een goede optie. Vroeger werden de kaarsen gebruikt als lichtbron, inmiddels heeft het een goede functie als woonaccessoire. In het corona-jaar worden de kaarsen heel veel verkocht. Karwei zag zijn verkoop met maar liefst 54% stijgen. Ook Intratuin zag een stijging. In dit artikel geven wij wat inspiratie en trends. Hoe stijl je je kaarsen en waar moet je op letten bij de aanschaf.

Felle kleuren

Felgekleurde kaarsen zijn dit jaar erg gewild. Je kan uitpakken met kaarsen in allerlei felle kleuren of je kan het rustig houden met één felle kleur. Het is mogelijk om nog meer rust te creëren door kandelaars te kiezen van hetzelfde materiaal en dezelfde kleur. Heb je al wat kaarsen en kandelaars thuis en wil je niet meer zo veel geld eraan uitgeven? Dan is het ook mogelijk om kaarsen en kandelaars bij de kringloopwinkel aan te schaffen.

Zonder kandelaar

Zojuist hadden we het over kandelaars, maar het is ook een ware trend om juist geen gebruik te maken van kandelaars. Kaarsen komen tegenwoordig in moderne, creatieve vormen waardoor een kandelaar overbodig wordt. Ook gedraaide kaarsen zijn helemaal hip. Er gaan zelfs filmpjes rond op TikTok hoe je zelf thuis je kaarsen kan draaien.

Geurkaarsen

Geurkaarsen zijn dit seizoen zo populair dat Karwei, als eerst bouwmarkt in Nederland, een eigen geurlijn in zijn assortiment opnam. Steeds meer bedrijven willen ervoor zorgen dat mensen in deze corona-tijd van hun huis een eigen thuis kunnen maken waar ze zich op hun gemak voelen en het gezellig vinden. Er zijn daarom veel geurkaarsen in omloop. Denk bijvoorbeeld aan de super populaire WoodWick kaars. Deze zijn vrij prijzig, maar zijn ook erg kwalitatief. Producent Ulrike Jurklies geeft aan dat je juist moet investeren in een goede geurkaars. Deze branden wel 15 uur en geven je gehele ruimte een heerlijke geur. Vooral de fruitige geuren zoals, magnolia, lavendel, linnen en vanille zijn erg populair dit jaar. Maar de keuze is aan jou welke geur jouw favoriet is.

Lees ook:  Auto trends van 2022

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings