Auto trends van 2022

15/06/2022
340
autostore

Nederland telt ongeveer 9 miljoen personenauto’s op dit moment, dat zijn er best veel. Het is moeilijk om precies te tellen hoeveel personenauto’s er in totaal zijn in deze wereld, maar dat zijn er ongeveer 1,4 miljard! Heel veel mensen hebben dus een eigen auto. Een auto is natuurlijk een hele fijne manier om van punt A naar punt B te reizen, het openbaar vervoer is er ook nog, maar een eigen auto is wat de meeste mensen het fijnste ervaren. Omdat er zo veel auto’s zijn op de wereld, blijven de ontwikkelingen en trends maar binnen stromen. Wij hebben de meest relevante ontwikkelingen van dit jaar op een rijtje gezet zodat jij op de hoogte bent van de nieuwste auto trends!

Elektrische auto’s

Je ziet ze eigenlijk overal, die elektrische voertuigen. Je hebt ze in verschillende uitvoeringen, je hebt elektrische fietsen, elektrische scooters, elektrische motoren, en natuurlijk de meest voorkomende: de elektrische auto’s. De auto’s die met een stekker in een laadpaal opgeladen worden en dan gewoon de weg op kunnen. Het blijft een speciaal concept, maar het beste van deze voertuigen is dat ze gewoonweg een stuk beter zijn voor het milieu.

autostore

Wrappen

Ben je de kleur van je auto zat? Geen probleem, dan wrap je hem gewoon! Het wrappen van auto’s is sinds kort een grote trend geworden en wordt steeds vaker gedaan. De auto wordt dan beplakt met speciale wrapfolie die dan jouw gewenste kleur heeft. De folie wordt gewoon op de auto aangebracht zonder dat de huidige kleur van de auto er eerst af moet worden gehaald. Mocht je na het wrappen toch de originele kleur terug hebben of een andere wrap er op willen, dan is dit geen probleem. De wrap kan er namelijk makkelijk vanaf getrokken worden. Je kunt je auto zelf wrappen, alleen is dit erg moeilijk en het vraagt om precisie werk. Er zijn bedrijven die ook voor jou je auto kunnen wrappen, dit is dan wel een stuk duurder.

autostore

Rijhulpsystemen

Net zoals ze bij autostore voor jou je magazijn automatiseren, doet jouw auto het werk voor jou. Rijhulpsystemen zie je steeds vaker in de duurdere auto’s voorbij komen, bijvoorbeeld bij Tesla. Deze auto remt automatisch wanneer je te dicht bij een auto komt. Tegenwoordig heb je bijvoorbeeld dodehoekcamera’s, rijstrookassistentie, verkeerdsbordherkenning en parkeersensoren. Sommige van deze zal je vast zelf al hebben, parkeersensoren komen namelijk steeds vaker voor in auto’s. De auto gaat piepen wanneer je te dichtbij komt, of je kunt op een scherm in de auto zien hoe dichtbij je bij een obstakel in de buurt komt.

Lees ook Nederland telt steeds meer auto's

Lees ook:  Dit zijn de meest populaire keukenstijlen op dit moment

Recent

World Happiness Report: Nederland is heel gelukkig

Een energiezuinig leven bij jou in huis

Waarom het belangrijk is om je huisdier te ontwormen

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings