Kosso nieuwe mede-eigenaar van Massage Gun!

22/07/2022
430
samenwerking kosso

Niemand minder dan Kosso is vanaf nu mede-eigenaar van www.massagegun.nl. Albert Dervishaj, ook wel bekend als Kosso, heeft de helft van de aandelen van het bedrijf gekocht en is nu officieel samen met Jasper Voorn eigenaar van Massage Gun. Deze samenwerking is een logische stap die helemaal past bij de groei van het bedrijf. Samen vinden zij één ding belangrijk: kwaliteit is prioriteit! Benieuwd hoe deze samenwerking tot stand is gekomen? Je leest het hier.

KossoNutrition en Web Wings BV

Laten we beginnen bij het begin. De samenwerking is begonnen toen KossoNutrition klant werd bij Web Wings, het online marketing bedrijf van Jasper. Beide partijen waren erg tevreden over de samenwerking, maar vonden elkaar ook in gemeenschappelijke interesses: sport en gezondheid. De affiniteit met sport en gezondheid is bij Kosso ontstaan vanuit zijn bodybuilding verleden en supplementenlijn en bij Jasper vanuit zijn kennisplatform MindSetters. De twee hebben besloten om de krachten te bundelen, want samen maakt sterker.

Massage Gun is een initiatief dat is opgericht door Jasper. De naam van het bedrijf is recht voor zijn raap en overduidelijk, Massage Gun is namelijk een webshop die massage guns verkoopt. De website kreeg aanvankelijk niet de aandacht die het verdiende en ook zichtbaarheid op social media was laag. Iets waar met de komst van Albert verandering in is gekomen, want met bijna 400.000 volgers weet hij als social media influencer precies hoe de zichtbaarheid op social media platformen kan worden vergroot. Dat Albert succes heeft met zijn onderneming, blijkt wel uit het feit dat hij zijn wagenpark heeft uitgebreid met een Ferrari 458. De samenwerking tussen de twee partijen is dan ook niet meer dan een logische stap voor de groei van het bedrijf. Om deze reden heeft Jasper de helft van zijn aandelen verkocht aan Albert. En ook voor de massage guns geldt: kwaliteit is prioriteit!

Meer dan een Massage Gun

Albert: “Jasper vroeg me een tijdje terug of ik geen interesse had om Massage Gun samen te doen, om zo de verkoop te vergroten en de doelgroep te vergroten. Het past goed bij mijn andere business, doelgroep en überhaupt bij fitness en ik maakte er zelf ook al een tijdje gebruik van bij spierpijn of als ik vast zat, dus waarom niet? Wel met de voorwaarde dat we het een re-branding geven dat meer bij mij past.” En die re-branding, dat is een succes geworden! Met een vernieuwde website past Massage Gun nu helemaal in het straatje van Kosso Nutrition. Maar zo’n Massage Gun, wat is dat nu eigenlijk?

massage gun

Een Massage Gun zorgt ervoor dat je sneller kan herstellen van een training. Door middel van vibraties maakt het bepaalde spieren doelgericht los en hierdoor herstellen de spieren sneller. Hierdoor ben je vervolgens sneller fit voor de volgende gymsessie. De massage guns zijn ideaal om te gebruiken voor mensen die fitnessen, maar ook bij andere sportprestaties is het een zeer effectief middel om sneller fit te zijn voor de volgende training.

Op maandag 25 juli 2022 komt de nieuwe voorraad online!

Lees ook:  Een vakantie dicht bij huis door de coronacrisis

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings