Kosso breidt zijn wagenpark uit met gelikte Ferrari

26/07/2021
372
kosso nutrition

De rapper/ondernemer uit het zuiden van Limburg geniet (pas) amper een jaar van zijn eerste droomauto, een Lamborghini Hurucán, maar besloot recent toch een tweede supercar aan zijn wagenpark toe te voegen: een Ferrari 458.

 

Vlog

In de vlog die hij zelf op zijn YouTube-kanaal plaatsten gaf Kosso aan deze zomer met het hele gezin op vakantie te willen gaan. De familie Dervishaj gaat samen op tour richten het oosten van Europa, een slordige 2.500 heen, maar ook weer terug. Dat is geen straf te noemen in één van deze bolides.

Albert blijft erg bescheiden in de video en geeft aan dat de nieuwe auto meer een cadeau is voor zijn vader en broer, die afwisselend mogen genieten van 570 aan paardenkracht. De aanschafprijs is ook niet mis. Voor iedereen die interesse heeft in zo’n 458 moet goed gespaard hebben. Dan kun je overwegen om er een aan te schaffen voor circa 3 ton!

 

Cadeautje

De eigenaar van de Ferraridealer krijgt voor het onthullen van de auto nog een extraatje van onze jonge zakenman, namelijk een aantal supplementen uit zijn eigen supplementenlijn Kosso Nutrition. De kleuren van de champagne en de ballonnen in de showroom hinten op de kleur van het nieuwe speeltje, die volledig baby blue is gewrapt. ‘Ja man, dik! Ja, hij is echt ziek man. Echt ziek!’ is de reactie van Kosso wanneer hij het doek van de auto haalt.

 

Dankbaar

De video wordt afgesloten met een bedankje naar alle supporters en kijkers. ‘Ik ben super trots, ik ben super dankbaar. Ik wil jullie ook bedanken voor al jullie support. Zonder jullie ben ik niks’.

 

Schatting vermogen

Over het vermogen van Kosso wordt nog altijd gespeculeerd. Hoewel er niets bekend is, kunnen we er wel vanuit gaan dat hij met Kosso Nutrition en zijn muziek alleen al een behoorlijk salaris opstrijkt. Een tijdje geleden werd ook al bekend dat hij zijn droomhuis aangeschaft zou hebben.

Lees ook:  Gevolgen van Global warming worden steeds erger

Recent

Evolutie van de game-console

Frenkie de Jong buitenspel. Hoe nu verder met Oranje en Barcelona?

Voordelen van Realworks website voor makelaars

Het vermogen van Yvonne Coldeweijer: wat verdient de roddelkoningin?

Tips voor het renoveren van je woning

© Nieuwsbeest - 2023
Made with
Web Wings