Meer vraag naar online marketing bureaus door inflatie

10/08/2022
360
Online marketing bureau

We hebben de coronaperiodes voor nu achter de rug, maar toch hebben we er nog steeds last van. Niet alleen kan men nog steeds de griep krijgen, maar de inflatie die toen ontstaan is heerst nog steeds. Sinds corona zijn de prijzen voor velen producten en diensten gestegen, zo erg dat het opvalt. Voorheen had je de tank van je auto misschien wel vol met €50, maar dat zal nu wel minstens €60 of zelfs meer zijn. Voor één branche is er dan wel een lichtpuntje in de duisternis. De online marketing bureaus hebben profijt aan deze inflatie, ondanks de hogere kosten.

Online marketing bureau

De inflatie

We weten denk ik allemaal wel wat inflatie is, maar toch als opfrisser leggen we het graag nog even uit. Inflatie betekend eigenlijk letterlijk opblazen of groter worden, maar in dit geval gebruiken we inflatie als een term in de economie. De term wordt gebruikt om geldontwaarding of waardevermindering aan te duiden. Als we dus spreken van een forse inflatie houdt dat in dat je steeds minder kunt kopen met het geld dat je nu hebt doordat producten en diensten duurder worden. In de inflatie heb je 2 termen, namelijk prijsinflatie en monetaire inflatie. Prijsinflatie is dus de waardevermindering van geld, en monetaire inflatie is dat de hoeveelheid geld in een economie toeneemt. Tegenwoordig hebben we vooral te maken met prijsinflatie. Dit zal je misschien wel al door hebben aan de benzine of diesel kosten, producten in de supermarkt en gerechten in restaurants. De inflatie is sinds de jaren 70 al niet meer zo hoog geweest als dat hij nu is.

Online marketing bureau

Online marketing bureau

Door de inflatie reikt men steeds meer naar een online marketing bureau. Een online marketing bureau en is een bedrijf dat zich specialiseert op het gebied van online marketing, zij zijn dan gefocust op de online groei van de klant. Doordat men minder klanten heeft door de inflatie omdat alles in prijs gestegen is, vinden ze het belangrijk om online hogerop te komen. Een online marketing bureau helpt daar bij, daarvoor de forse vraag naar online marketing bureaus. De meeste online marketing bureaus hebben het ook erg druk deze periodes, drukker dan anders. Online marketing bureaus hebben dan ook niet zo veel last van de inflatie, zij staan hier grotendeels los van. Online is er namelijk weinig sprake van inflatie, dus zij zitten vrijwel safe.

Lees ook hier onze blog over e-mailmarketing en het belang ervan.

Lees ook:  Maastrichtse ondernemers doen goed aan marketing

Recent

Wat kun je met Internet of Things doen?

Waarom woonboulevards massaal worden bezocht op feestdagen

Wat zijn de verschillen tussen automaat- en schakelrijlessen?

Innovatie en uitdagingen in de elektronica-industrie

Zo werkt de industrie aan energiebesparing en bedrijfsveiligheid

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings