Nieuwste trend op het gebied van vaporizers

16/09/2021
231
verdamper

Er hebben heel wat veranderingen plaatsgevonden sinds het ontstaan van vapen of dampen. Er gingen heel wat horrorverhalen rond over het gevaar van de vaporizers. Tegenwoordig zijn de vaporizers zo goed geoptimaliseerd en verbetert dat je je nergens druk over hoeft te maken. Een verdamper is uitgerust met allemaal technologische snufjes, om het gebruik van een vapen zo veilig en aangenaam mogelijk te maken.

Vervanger

Een verdamper is de gezonde vervanger van sigaretten. Verdampen van wiet, tabak of ander droge kruiden is minder schadelijk dan het verbranden van deze kruiden. De temperatuur waarmee de kruiden in een vaporizer worden verhit liggen meestal tussen een temperatuur van 100°C en 240°C. Onderzoeken wezen in het verleden al uit dat verdampen gezonder is dan verbranden. Toen dit bekend werd bij de mensen werd verdampen steeds populairder. Bij het verdampen van droge kruiden komen minder schadelijke stoffen vrij dan bij het verbranden ervan.

Laatste trends

Er worden steeds vaker portable vaporizers verkocht. De verkoop van desktop vaporizers neemt af. Er is ook steeds meer interesse in de wiet vaporizer. Deze verdampers hebben geen aparte inzetstukjes. De batterij van een vaporizer gaat steeds langer mee en er komen steeds meer modellen die hasj kunnen vapen. Verder zijn steeds meer vaporizers uitgerust met Bluetooth. Door Bluetooth kan je het gebruik en de dampgewoonten precies opvolgen. Door Bluetooth kan je het apparaat vergrendelen. Dit is zeker handig als je kinderen in huis hebt lopen. Iemand die de vaporizer wil jatten kan er dus ook geen gebruik van maken. De nieuwste trend is sub ohm dampen. Deze veroorzaken verspreiden grote dampwolken. Sub ohm dampen is dan ook meer geschikt voor de ervaren gebruiker.

Beste verdampers van dit moment

De beste vaporizers in 2021 zijn: Wolkenkraft Äris, Zeus Arc GT, Dynavap Vapcap M 2021 en de Furna Vaporizer. De beste vaporizer merken van dit moment zijn: Storz & Bickel, arizer, Pax Labs, Zeus Arsenal, Utillian, Wolkenkraft, Boundless en Flowermate.

Astma en vaporizers

Astma en vaporizers gaan niet samen. De luchtwegen van een astmapatiënt zijn namelijk enorm gevoelig. De luchtwegen kunnen overreageren of vernauwen als ze geconfronteerd worden met dampen, stof en pollen.

Lees ook:  Wie is Robin Holzken?

Recent

Evolutie van de game-console

Frenkie de Jong buitenspel. Hoe nu verder met Oranje en Barcelona?

Voordelen van Realworks website voor makelaars

Het vermogen van Yvonne Coldeweijer: wat verdient de roddelkoningin?

Tips voor het renoveren van je woning

© Nieuwsbeest - 2023
Made with
Web Wings