Wie is Robin Holzken?

19/08/2022
1209
Bram Krikke en Robin Holzken

Wie is Robin Holzken? Dat is wat sommige van ons wel eens zouden willen weten! Het antwoord is kort maar krachtig: Robin Holzken is een topmodel én de nieuwe vriendin supertalent Bram Krikke. Naast radio-dj, ondernemer en niet meer weg te denken media personage, is het Bram Krikke ook nog gelukt om een supermodel aan de haak te slaan. Wat kan deze man eigenlijk niet?

Robin Holzken

Robin Holzken is 25 jaar oud en behoort tot de exclusieve Victoria’s Secret-club. Ze werd via haar instagram account op 17 jarige leeftijd gescout, maar toen vond ze het nog te vroeg om met een modellen carrière te starten. Ze besloot daarom te wachten tot ze volwassen was. Robin Holzken behoort in het lijstje Doutzen Kroes, Kim Veenstra en Romee Strijd. We gaan dus nog veel zien van deze schoonheid!

De ex van Bram Krikke

Het is alweer een hele poos geleden dat Didi Shanna en Bram Krikke helaas uit elkaar gingen. De liefde tussen de twee was op. Tot groot verdriet van de fans gingen ze na een relatie van 3 jaar door als vrienden. Didi heeft dankzij alle free publicity wel een bekendheidsstatus weten te vergaren en dat is haar natuurlijk van harte gegund! Op Instagram maakte Bram in maart 2022 bekend dat hij een nieuwe vlam gevonden heeft, namelijk: “Robin Holzken”. Of Didi Shanna een nieuwe kerel aan de haak heeft geslagen is niet bekend, maar volgens geruchten is ze wel een tijdje met een bekende tiktokker geweest.

Bram Krikke maakte relatie zelf bekend

Om eerlijk te zijn denken wij dat Bram Krikke zelf ook nooit verwacht had dat hij het zover zou schoppen in het leven. Als eerste willen wij Bram ook even bedanken. Het zijn mannen zoals jij die de rest van ons hoop geven. Dankjewel Bram. Geintje natuurlijk. Bram Krikke werkt kei hard voor het succes dat hij heeft bereikt en hij weet ons allemaal aan het lachen te maken. Het is je gegund Bram! Bram maakte zelf bekend via een instagrampost in een fotohokje dat er iets gaande was tussen hem en Robin Holzken. Wij wensen het koppel alle liefde en geluk toe!

Wil je emer lezen over bekende Nederlandse influencers? Lees dan ook: wie is Dutch Perfomante?

Lees ook:  ‘Needle Spiking’: de nieuwe vorm van drogeren

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings