Voordelen van Realworks website voor makelaars

25/09/2023
101
Realworks

Makelaars en vastgoed professionals hebben het maar druk gehad de afgelopen tijd. De huizenmarkt explodeerde. De vraag naar woningen was hoog. Te hoog zelfs. Het aanbod liep echter achter en de prijzen stegen enorm. Door de rappe ontwikkelingen op de huizenmarkt was het nóg belangrijker geworden om klanten goed van dienst te zijn en het aanbod op je website up-to-date te houden. Een hele kluif. Gelukkig biedt de digitale wereld ook in dit geval solaas. Zo stapten steeds meer makelaars over op een Realworks koppeling voor hun website.

Niet zonder reden, want dit is hét CRM systeem voor makelaars en maakt het werk echt stukken gemakkelijker. Nog niet bekend met Realworks? Of simpelweg nog niet overtuigd? In dit artikel vind je alles wat je moet weten en ontdek je de talloze voordelen. 

Wat is Realworks?

Realworks is een CRM systeem en biedt tech-oplossingen specifiek voor makelaarskantoren. Het overgrote deel van de makelaarskantoren in Nederland maken al gebruik van Realworks. Uit onderzoek blijkt dat het hierbij om circa 80 procent van alle makelaars gaat. Kortom: het is een populair systeem en dat kan ook bijna niet anders, want het biedt ook tal van voordelen die het werk als makelaar een stuk makkelijker maakt. 

Realworks biedt een alles-in-één oplossing om grip op de processen te houden en je website up-to-date te houden. Je kunt je agenda bijhouden, opdrachten inzien, lopende contracten bekijken, woningen uploaden en belangrijke informatie over de klant te weten komen. En dat allemaal onder één dak. Met behulp van een Realworks WordPress koppeling zorg je er bovendien ook voor dat alle woningen direct op je website worden geüpload. Zo bespaar je een hoop tijd. 

Voordelen van Realworks

Voordelen van Realworks 

Maar waarom zou jouw makelaarskantoor baat hebben bij het gebruik van een Realworks koppeling? Wat levert dit je op? We zetten de belangrijkste voordelen op een rij: 

Informatie verzamelen
Het allergrootste voordeel is toch wel dat je alle informatie onder één dak kunt verzamelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhouden van je klantenrelaties. Je ziet in één oogopslag wat de klant nodig heeft, welke afspraken er lopen en wat je nog voor hen moet doen. Hierdoor worden afspraken minder snel uit het oog verloren en beschik je altijd over alle benodigde informatie om je werk goed te kunnen doen.

  • Via Realworks kun je eenvoudig afspraken inplannen, verzetten en inzien
  • Facturatie verzorgen

Koppelen met belangrijke websites

Het is ook mogelijk om Realworks te koppelen met andere belangrijke websites voor jouw makelaarskantoor. Denk hierbij bijvoorbeeld aan social media kanalen, maar ook aan Funda. Funda is misschien wel dé belangrijkste website op het gebied van onroerend goed. Het is belangrijk dat jouw bedrijf hier goed zichtbaar is en dat het aanbod ook up-to-date blijft.

Met behulp van de koppeling via Realworks, worden de aangeboden woningen ook direct op Funda geplaatst. Doordat deze koppeling relatief gemakkelijk gerealiseerd kan worden en zo een totaaloplossing biedt voor makelaars, is dit dan ook een van de belangrijkste redenen voor makelaars om voor Realworks te kiezen. 

Lees hier ook onze blog met tips voor het renoveren van je woning!

Lees ook:  Werken in de data en analyse branche

Recent

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

Het beste bedrijfsuitje organiseren deze zomer

Terra Management Search: 25 jaar van excellente leiderschapsbemiddeling

Hoe is de Bitcoin halving verlopen?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings