Salt Bae gaat veel te ver na winst Argentinië!

19/12/2022
91
Argentinië Messi World cup Salt Bae

De Turkse restaurant magnaat Salt Bae, die voornamelijk bekend is als socialmedia-icoon, ging afgelopen zondag veel te ver! Na een zenuwslopende wedstrijd van 120 minuten die eindigde in 3-3, won Argentinië de penalty’s. Toen de felbegeerde FIFA world cup werd uitgereikt, betrad Salt Bae het veld alsof hij daar thuis hoorde. Tussen een emotionele Messi en een euforisch Argentinië, liep Salt Bae op Messi af en trok hem meerdere malen aan zijn arm om met hem op de foto te kunnen.

Messi liet duidelijk merken dat hij hier op dat moment geen zin in had! Dat weerhield Salt Bae er echter niet van om met meerdere spelers op de foto te gaan. Wat hij daarna deed, is heiligschennis in voetbalwereld! Hij pakte de FIFA world cup vast uit de handen van een Argentijnse speler, die licht verbaasd reageerde. Salt Bae maakte er een foto mee en postte deze op zijn social media.

Hij ontving veel kritiek vanwege zijn onbeleefde optreden. Een paar voorbeelden:

"Sommige mensen zijn zo narcistisch dat ze zelfs bereid zijn om voor hun eigen aandacht het moment van iemand anders te stelen"

"Hoe durft hij? Die beker is voor kampioenen die er hard voor hebben moeten werken! Wie heeft deze sukkel überhaupt op het veld gelaten"?

Meer nieuws? Lees ook: De grootverbruikers van je woning!

Lees ook:  Spaanse golfer Rahm wint DP World Tour voor derde keer

Recent

Doorbraak: Sociale Media omarmen Vrouwelijke Tepels - #free the nipple!

Nieuwe trend: Overnachten, recreëren en vergaderen op de boerderij

Populaire soorten vloeren en hun onderhoud

Verbod op gokreclame: wanneer treedt het in en wat betekent het?

Hoe fenders een boot kunnen beschermen

© Nieuwsbeest - 2023
Made with
Web Wings