Toerisme groeit weer in Amsterdam

14/07/2022
27
buttplug sets

Nu de zomer in volle glorie is, lijkt corona steeds minder belangrijk te worden. Iedereen gaat weer op vakanties, dat is bijvoorbeeld te merken aan de grote drukte op Schiphol. Niet alleen Nederlands trekken er op uit, maar ook buitenlandse toeristen komen weer steeds meer naar Nederland. In Amsterdam is het inmiddels topdrukte en groeit het toerisme weer aanzienlijk. In vergelijking met de voorgaande jaren is het weer gezellig druk en vind je toeristen van over de hele wereld in Amsterdam.

Corona steeds minder in het oog

Corona is al een tijdje minder in het nieuws en het lijkt relatief rustig te zijn. Hierdoor hebben veel landen hun grenzen weer open gezet. In de meeste gevallen hoef je zelfs geen test meer te doen voor vertrek, waardoor reizen weer steeds aantrekkelijker wordt. Dat reizen weer populair is, is zeker te merken. Het percentage toeristen in Amsterdam stijgt dan ook met de dag. Het is aanzienlijk drukker dan de afgelopen 2 zomers en dat lijkt alleen maar meer te worden. Het lijkt er dan ook op dat het oude normaal weer terug aan het komen is. Op enkele toeristen na worden er geen mondkapjes meer gedragen en wordt er volop genoten van het mooie weer.

Drukte op vliegvelden

Dat reizen weer populair is, uit zich ook in de grote drukte op vliegvelden. Inmiddels wordt het steeds drukker op Schiphol, maar ook in Eindhoven loopt de drukte al aardig op. Er staan lange rijen om de luchthaven op te komen, maar het aantal toeristen dat ons land binnenkomt, stijgt ook alsmaar harden. Vanuit Schiphol gaan toeristen in groten getale richting Amsterdam om daar te gaan genieten van de hoofdstad. 24/7 rijden er bussen, treinen en taxi’s van en naar Amsterdam om alle toeristen te kunnen vervoeren.

Lees ook:  Lockdown komt mogelijk langzaam tot een einde

Ook druk op de wallen

Het toerisme neemt toe in alle gebieden van Amsterdam, en dus ook de wallen. In de verscheidene pikante winkeltjes liggen de buttplug sets op display en dat vinden de toeristen maar al te interessant. Met name in de avonden is het erg druk in deze winkeltjes, maar ook op straat is het aanzienlijk drukker. Toeristen vinden het hele concept van de wallen leuk en interessant. 

Kortom, corona lijkt zijn koffers gepakt te hebben en het toerisme in Amsterdam wakkert aanzienlijk aan. Het is gezellig druk in onze hoofdstad en er wordt volop genoten van het prachtige zomerse weer

Recent

Johnny Depp is weer terug in Hollywood!

Dumping van drugsafval komt steeds vaker voor

Meer vraag naar online marketing bureaus door inflatie

Gaat de BTC koers vandaag weer stijgen?

2022 heeft een droge zomer

© Nieuwsbeest - 2022
Made with
Web Wings