Waar wonen Milan Knol en Enzo Knol

11/03/2022
960
wonen Milan Knol en Enzo Knol

Beide Milan Knol en Enzo Knol zijn niet meer weg te denken uit de internet wereld. Waar wonen beide Milan Knol en Enzo Knol nu eigenlijk? Beide zijn razend populair onder hun fans en het is te begrijpen waarom. Ze maken toegankelijke video’s en hun optimisme spat vaak van het scherm af. Ook maken ze persoonlijke video’s waardoor je grote stukken van hun levens ziet. Het is daarom aannemelijk dat als je een video’s kijkt, het lijkt alsof je ze echt kent. Ze hebben beide ook actieve social media kanelen waar ze hun fans regelmatig updaten over hun levens.

Enzo Knol

Hij kwam op het idee zelf filmpjes te maken aangezien zijn broer dat ook deed. Milan Knol zijn eerste video kwam online in 2013. Het kanaal kreeg grote bekendheid na het uploaden van een video in 2014. Hier ging namelijk iets mis waardoor hij zijn arm brak. Enzo Knol upload elke dag een nieuwe video en dit bracht hem dan ook meer populariteit. Door het altijd veranderende algoritme van YouTube werden dagelijkse kijkers beloond door het bedrijf. Knol is sinds 2015 de grootste Nederlandstalige YouTuber. Ook de media heeft de populariteit van de YouTuber opgepikt. Hij maakt dan ook vaak zijn debuut in verschillende Nederlandse televisie programma’s waaronder Jachtseizoen van StukTV. Enzo Knol heeft maar liefst een huis van 915.000 euro weten te bemachtigen. Deze villa is te vinden in Soesterberg. Aan geld heeft Enzo Knol geen gebrekken en dat laat hij weten.

Milan Knol

Het was Milan Knol die zijn boertje Enzo Knol uiteindelijk op het idee bracht om vlogs te gaan maken. Milan maakte al een tijd langer video die hij op het internet plaatste en Enzo besloot zijn voorbeeld te volgen. In 2010 begon Milan Kol met zijn hoofdkanal ‘’DitisMilan’. Op dit kanaal publiceerde hij sketch- en andere parodievideo’s. Zijn huidige kaneel het tegenwoordig ‘Milan know’ dat voorheen ‘DagelijksHaaDee’ heette. Milan is tegenwoordig nog steeds actief op YouTube, maar hij is ook te zien op de bekende streaming dienst Twitch. Hier streamt hij computerspelletjes waarbij hij tijdens het spelen interacteert met zijn publiek. Ook Milan Knol zit niet stil als het om huizen gaat. Hij heeft namelijk een vrijstaande villa weten te bemachtigen voor een half miljoen euro. Deze is net zoals zijn broer zijn villa gevestigd in Soesterberg.

Er zijn nog meer Nederlandse streamers die steeds populairder worden. Wat dacht je namelijk van Noël Dekkers.

Lees ook:  De leukste plekjes van Noordwijk

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

Web Wings groeit uit tot marktleider in online marketing

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings