Wie is Dutch Perfomante?

17/03/2023
269
Lamborghini Hurucan Perfomante

Dutch perfomante, beter bekend als Chahid Charrak, is een 32 jarige ondernemer en multimiljonair.
Naast het ondernemen, zoekt Chahid Charrak de afgelopen 2 jaar vaak de media op! Dat doet hij onder het pseudoniem "Dutch Perfomante". Hij heeft 530.000 instagram volgers en bijna 400.000 abbonees op YouTube.

Hoe werdt Dutch Perfomante miljonair?

Dutch Performante, heeft hard gewerkt om een succesvolle ondernemer te worden in de sanitair- en tegelhandel. Hij verliet de school op veertienjarige leeftijd, maar op zijn dertigste was hij al een multimiljonair.

Chahid's harde werken begon al op jonge leeftijd. Hij verliet de school om zijn obsessie met rijkdom na te streven. Zijn ouders waren niet blij met zijn beslissing, omdat zij allebei een hoge opleiding hadden gevolgd. Chahid begon met zwaar fysiek werk bij een pallethandel in Zeewolde en woonde in bij een vriend.

Na een tijdje werken in Litouwen kwam hij terug naar Nederland en werd geïnspireerd door zijn stiefvader om een eigen onderneming te starten in de handel van sanitaire tegels. Zijn onderneming werd een groot succes, maar Chahid was nog steeds gefocust op hard werken en investeerde al zijn geld terug in zijn voorraad. Het duurde tien jaar voordat hij op papier een miljonair was.

Wat is het vermogen van Dutch Perfomante?

Chahid werd op jonge leeftijd al een magnaat in de sanitair- en tegelbranche met maar liefst zes bedrijven op zijn naam. Hij is zonder twijfel één van de grootste spelers in deze sector. Onder andere het Tegeldepot, Tegelensanitairmagazijn, Megadump en Badkamer Factory. Megadump is zelfs zo populair geworden dat het nu drie filialen heeft. Zijn meest succesvolle bedrijf is Tegeldepot, dat inmiddels in Nederland en België een omzet van meer dan 21 miljoen euro (2019) genereert. Dit is een stijging van maar liefst 500% ten opzichte van voorgaande jaren. Een onvoorstelbare prestatie van Dutch Perfomante en zijn team!

De Lamborghini van Dutch Perfomante

Chahid is de trotse eigenaar van een Lamborghini Huracan Performante met een krachtige motor van maar liefst 610 pk. Deze bolide kost maar liefst 320.000 euro. Naast deze fantastische auto rijdt de ondernemer ook een Hybride Panamera die hij voor zakelijke doeleinden gebruikt. Zijn vrouw rijdt een prachtige BMW X5 waar hun vier kinderen ruim in kunnen zitten.

Wil je meer lezen over bekende Nederlandse influencers? Lees dan ook: wie is Robin Holzken en wie is Myron koops?

Lees ook:  Een gids voor het plannen van een uitvaart

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings