Wie is Myron Koops?

15/07/2021
989
Wie is Myron Koops?

Wie is Myron Koops? Dat is een vraag die sommige mensen zich wel eens vaker stellen. Het antwoord is kort maar krachtig: de nieuwe vriendin van Youtuber Enzo Knol. Koops is de eerste vriendin van Enzo na de breuk met Dee van der Zeeuw.

De vorige vriendin van Enzo Knol: Dee

Enzo Knol is een al jaren een van de grootste of zelfs de grootste Youtuber van Nederland. Met zijn vlogs en video’s bereikt hij een miljoenenpubliek. Zijn doelgroep zijn voornamelijk kinderen en scholieren. Gedurende het overgrote deel van zijn YouTube-carrière werd hij bijgestaan door vriendin Dee. Dee verscheen dan ook vaak in de video’s van Enzo.

Bekendheid dankzij Enzo

Zij bereikte haar Bekende Nederlander status door de bekendheid van Enzo knol. Ook het broertje van Dee, Quinn kon op dit succes meeliften. Zijn kanaal groeide namelijk ook flink door de aanwezigheid van Enzo. In 2015 begon Deee haar eigen YouTubekanaal en bereikte al snel de 100.000 abonnees. Gedurende de jaren 2013 tot en met 2018 waren Dee en Enzo samen. Op 28 september 2017 maakte het stel al eens eerder bekend dat ze uit elkaar zouden gaan (zie video hieronder). Deze video bereikte heel erg veel mensen en ging dus viraal. Na deze video besloten de twee om het toch nog eens te proberen. Echter, op 25 juni 2018 besloten beiden er toch een punt achter te zetten.

Dee krijgt een nieuwe relatie

Niet lang na de breuk bevestigd Dee op 9 september 2018 dat ze een nieuwe relatie heeft. Het blijkt dat zij en haar tennisleraar goed klikken. Vlak na deze bekendmaking dachten veel fans van Enzo dat Dee dus vreemd was gegaan met haar tennisleraar. Veel mensen bleven nog lange tijd twijfelen aan de echtheid van deze relatie. De oorzaak hiervan was natuurlijk de korte periode tussen de breuk en de nieuwe relatie.

Ook Enzo heeft een nieuwe relatie

Het is lange tijd een mysterie geweest of Enzo een nieuwe vriendin zou hebben. Steeds meer kijkers begonnen zich af te vragen wie de vlogs nu filmde. Enzo deed dat namelijk niet zelf. Hier werd al gesuggereerd dat er iets speelde. De vraag was wie het zou zijn? Op deze vraag werd niet in een keer beantwoord. Zo verschenen er steeds korte stukjes waarin Myron Koops haar optrede maakte. Door de impact van de reacties op de breuk met Dee, heeft Enzo gewacht tot 18 november 2020 om bekend te maken dat de twee toch echt een relatie hadden. Dit terwijl Myron Koops al in beeld was sinds november 2019. Waarschijnlijk speelde er voor deze periode zich ook al wat af. Toch hebben de twee gewacht tot november 2020. Inmiddels heeft Myron haar Instagramaccount op openbaar gezet. De twee geven in recente berichten aan dat ze heel erg blij met elkaar zijn. Koops geeft zelfs aan dat ze sinds de relatie met Enzo Knol eindelijk weer blij is. Dit is natuurlijk heel erg fijn om te horen.

Dee van der Zeeuw vs Myron Koops

Myron stelt zich privé dus veel minder open voor de kijkers en fans van Enzo dan dat Dee heeft gedaan. Dit zorgt ervoor dat Myron meer privacy heeft. Toch verschijnt zij elke dag in de vlogs van Enzo. Zij vindt het dan ook niet erg om de camera over te nemen. In de vlogs stelt ze zich dus wel gewoon open voor de kijker. Dit blijkt tot nu toe nog altijd goed uit te pakken. Wellicht is de relatie van Enzo en Dee juist hierdoor kapot gegaan.

Lees ook:  De zomervakantie is begonnen voor Midden-Nederland

Recent

Hygiëneregels in de voedingsmiddelenindustrie

Hoe kun je milieubewuster leven?

Marketing trends 2023 

Wat is de reden dat goede voornemens niet werken?

Warmtepomp heeft moeite met de koude winterdagen

© Nieuwsbeest - 2023
Made with
Web Wings