Wie is Myron Koops?

15/07/2021
3171
Wie is Myron Koops?

Wie is Myron Koops? Ondanks dat je haar regelmatig op social media voorbij zult zien komen, is het voor velen nog niet bekend wie zij precies is. Desondanks is het antwoord op deze vraag heel simpel, Myron Knoop is namelijk de vriendin van Youtuber Enzo Knol. Myron Koops is de eerste vriendin van Enzo na de breuk met Dee van der Zeeuw. Wil jij meer over haar weten? Lees dan even verder! Wij vertellen je alles over wat jij van Myron Koops moet weten.

De vriendin van Enzo Knol

Zoals we al zeiden, heeft Enzo Knol een relatie met Myron. Enzo knol is een van de bekendste Nederlandse YouTubers die voornamelijk bekend staat om zijn vlogs waarin hij alles deelt over zijn dagelijkse leven. Zijn doelgroep zijn voornamelijk kinderen en scholieren. In 2013 is hij zijn YouTube kanaal begonnen, tegenwoordig heeft hij meer dan 2,5 miljoen volgers. Dat hij begonnen is met YouTube heeft hij voornamelijk te danken aan zijn broer, hij was namelijk al eerder begonnen met YouTube. Tegenwoordig is hij niet meer zo actief, Enzo Knol is daarentegen op zijn 29 jarige leeftijd nog steeds actief op zijn YouTube kanaal.

De vorige vriendin van Enzo Knol: Dee

Gedurende het overgrote deel van zijn YouTube-carrière werd hij bijgestaan door zijn (inmiddels ex) vriendin Dee. Dee verscheen dan ook vaak in de video’s van Enzo. Zij werd voornamelijk bekend door de bekendheid van Enzo knol. Ook het broertje van Dee, Quinn kon op dit succes meeliften. Zijn kanaal groeide namelijk ook flink door de aanwezigheid van Enzo. In 2015 begon Deee haar eigen YouTubekanaal en bereikte al snel de 100.000 abonnees. Van 2013 tot en met 2018 waren Dee en Enzo samen. Op 28 september 2017 maakte het stel al eens eerder bekend dat ze uit elkaar zouden gaan (zie video hieronder). Deze video bereikte heel erg veel mensen en ging dus viraal. Na deze video besloten de twee om het toch nog eens te proberen. Desondanks besloten ze op 25 juni 2018 beiden er toch een punt achter te zetten.

Dee krijgt een nieuwe relatie

Niet lang na de breuk bevestigd Dee op 9 september 2018 dat ze een nieuwe relatie heeft. Het blijkt dat zij en haar tennisleraar goed klikken. Vlak na deze bekendmaking dachten veel fans van Enzo dat Dee dus vreemd was gegaan met haar tennisleraar. Veel mensen bleven nog lange tijd twijfelen aan de echtheid van deze relatie. De oorzaak hiervan was natuurlijk de korte periode tussen de breuk en de nieuwe relatie.

Myron Knoops als nieuwe vriendin van Enzo Knol

Het is lange tijd een mysterie geweest of Enzo een nieuwe vriendin zou hebben. Steeds meer kijkers begonnen zich af te vragen wie de vlogs nu filmde. Enzo deed dat namelijk niet zelf. Hier werd al gesuggereerd dat er iets speelde. De vraag was wie het zou zijn? Op deze vraag werd niet in een keer beantwoord. Zo verschenen er steeds korte stukjes waarin Myron Koops voorbij kwam. Door de impact van de reacties op de breuk met Dee, heeft Enzo gewacht tot 18 november 2020 om bekend te maken dat de twee toch echt een relatie hadden. Dit terwijl Myron Koops al in beeld was sinds november 2019. Waarschijnlijk speelde er voor deze periode zich ook al wat af. Enzo heeft namelijk een keer verteld dat ze elkaar hebben leren kennen tijdens een potje karten in juni 2018. Inmiddels heeft Myron haar Instagramaccount op openbaar gezet en zijn ze al een aantal jaren gelukkig samen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KP Active (@kp_active)

Wie is Myron Knoops?

Nu we weten dat Myroon Knoops de vriendin van Enzo Knol is, willen we natuurlijk ook meer over haar vertellen. Myron Knoops is geboren op 12 juni 1997, dit bekent dat zij momenteel 25 jaar oud is. Myron is geboren in Stadskanaal en groeide op in Borger. Gedurende haar jeugd deed zij aan professioneel schaatsen, waar ze aan nationale kampioenschappen heeft meegedaan. Doordat ze op haar 16e te maken kreeg met de ziekte van Pfeiffer kon ze helaas niet verder groeien naar de volwassen kampioenschappen. Tegenwoordig is ze personal trainer en werkt ze onder andere met Enzo Knol samen aan hun eigen sportkleding merk KP Active. Op het Instagram account van KP Active deelt Myron vaak ook persoonlijke foto’s van haar en Enzo.

Lees ook:  Een professionele e-sporter worden

Dee van der Zeeuw vs Myron Koops

Myron stelt zich privé dus veel minder open voor de kijkers en fans van Enzo dan dat Dee heeft gedaan. Dit zorgt ervoor dat Myron meer privacy heeft. Toch verschijnt zij elke dag in de vlogs van Enzo. Zij vindt het dan ook niet erg om de camera over te nemen. In de vlogs stelt ze zich dus wel gewoon open voor de kijker. Dit blijkt tot nu toe nog altijd goed uit te pakken. Wellicht is de relatie van Enzo en Dee juist hierdoor kapot gegaan.

Wil je meer lezen over bekende Nederlandse influencers? Lees dan ook: Wie is Robin Holzken of wie is Dutch Performante?

Myron Knoops op de schaatsbaan

Myron Koops is een koningin van het schaatsen. Voordat ze een ster werd in de vlogs van Enzo, bewoog Myron zich op het ijs met de elegantie en vaardigheid van een ware koningin. Geboren en getogen in Borger, toonde Myron al op jonge leeftijd indrukwekkende schaatsvaardigheden. Helaas verhinderde de beruchte ziekte van Pfeiffer haar deelname aan volwassen kampioenschappen. Maar laat je niet misleiden, haar schaatsvaardigheden zijn absoluut niet door de tijd bevroren!

Meer weten over bekend YouTubers in Nederland? Lees hier meer over het vermogen van Jade Anna.

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings