Wilders vs Kuzu

27/01/2021
368
Wilders vs Kuzu

Vandaag vond er een kort debat plaats over de avondklokrellen van de afgelopen vier dagen. De rellen zorgden ervoor dat de gemoederen op bepaalde momenten nogal hoog opliepen. De gebeurtenissen van de afgelopen zijn dan ook wel dermate ernstig dat dit ook gepast is. De rellen van de afgelopen dagen waren volgens de politie de ergste rellen in de afgelopen 40 jaar. Natuurlijk zorgen deze gebeurtenissen ook voor een hoop vragen. Vragen die nog niet allemaal beantwoord kunnen worden. Maar er zijn ook vragen over bepaalde keuzes die er zijn gemaakt door de bestuurders.

“het leger moet worden ingezet”

Zo kwam ook de vraag naar voren of het leger niet moet worden ingezet. Geert Wilders is van mening dat het leger moet worden ingezet bij toekomstige rellen. De rest van de Tweede Kamer was het hier niet mee eens. Wilders gaf in zijn betoog aan dat er verschillende groepen betrokken waren bij de rellen. Vervolgens geeft hij aan dat op veel filmpjes Marokkanen en Turken te zien zijn. Dit schoot Kuzu in het verkeerde keelgat. Wilders komt hierop terug dat het beeldmateriaal niet liegt. Maar hij geeft ook aan dat er ook autochtonen bij zijn. Wilders draagt vervolgens een mail van een agent uit Rotterdam voor. Deze agent geeft aan dat het overgrote gedeelte alleen maar Marokkanen waren.

Beiden blijven doorgaan

Kuzu komt hier dan weer op terug. Hij geeft aan dat dit het standpunt van Wilders in de afgelopen jaren is geweest. Wilders geeft aan dat de mensen ook in Urk die gewoon autochtoon zijn ook moeten worden aangepakt. Kuzu is vervolgens boos op het “selectief” daders aanwijzen. Ook vindt Kuzu dat die gewone Nederlanders die de teststraat in Urk kapot hebben gemaakt ook hard moeten worden aangepakt. Dit in plaats van alleen de allochtonen. De discussie blijft vervolgens nog even doorgaan. Kuzu schreeuwt uiteindelijk nog iets naar Wilders wanneer zijn microfoon uitstaat. Wilders haalt dit nog even kort aan en sluit vervolgens af. Bekijk het filmpje hieronder van de clash (Wilders vs Kuzu)

Het gebeurd wel eens vaker

Het gebeurde al een aantal keren dat de beide heren elkaar in haren vlogen. Zie de filmpjes hieronder. Wilders vs Kuzu.

Lees ook:  Het nieuwe jaar in met de corona maatregelen

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

Web Wings groeit uit tot marktleider in online marketing

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings