Yolanthe Cabau vertoeft voornamelijk in LA

03/04/2021
268
Los Angeles

Het kan in LA maarliefs 30 graden worden dit weekend, perfect om even te genieten in de jacuzzi. Heerlijk weer dus. Dit zonnetje schijnt ook voor Yolanthe die blijkbaar al een poosje verblijft in Los Angeles met haar 5-jarig zoontje Xess Xava Sneijder. Ze is in 2019 verhuist naar de Verenigde Staten. Door het fijne weer zoeken veel mensen de verkoeling op, zo ook Yolanthe met haar zoontje.

Gaat dromen achterna

Tijdens haar negenjarige huwelijk met Wesley Sneijder zette Yolanthe haar gezin altijd op de eerste plek. Ze moest zichzelf wegcijferen, maar dit vond ze helemaal geen probleem. Na de scheiding is ze haar dromen achterna gegaan en is ze naar Amerika verhuist. Toch heeft ze ook nog werk in Nederland. Zo speelt ze in de politieserie DNA, hierin speelt ze een rol als rechercheur. Ze acteert in F*ck de liefde, Sinterklaas & het gouden hoefijzer en ze is vanaf morgen te zien in de Netflix-film Just Say Yes. Dit is een Engelstalige film waarin ook Jim Bakkum speelt. Het werd Yolanthe nog steeds niet te druk waardoor ze dit jaar ook haar tweede eigen bedrijf heeft opgericht: CABAU Lifestyle. Hier verkoopt Yolanthe voedingssupplementen, gezonde voeding en accessoires om te sporten. Daarnaast heeft Yolanthe ook Free a Girl opgericht. Zij helpen kinderen die vastzitten in een situatie waar seksuele uitbuiting voorkomt.

Genieten van het weer

Ook Yolanthe heeft soms een pauze nodig. Zo heeft ze gisteren een foto gedeeld met haar zoontje terwijl ze samen spelen in het water. We zien de afgetrainde ster in het zwembad terwijl ze Xess Xava het water ingooit. Ze ziet er een stuk charmanter uit dan de dame achter haar op de foto. Tegenwoordig zien we steeds vaker het afgetrainde lichaam van Yolanthe in haar strakke sportkleding op haar Instagram verschijnen. Maar al te logisch dat Wesley weer heel graag bij haar terug wil. Je kan meer over hun scheiding te weten komen in het boek ‘Sneijder’.

 

Lees ook:  Geen warmteproject voor de Leidse regio

Recent

World Happiness Report: Nederland is heel gelukkig

Een energiezuinig leven bij jou in huis

Waarom het belangrijk is om je huisdier te ontwormen

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings