Yolanthe Cabau vertoeft voornamelijk in LA

Read Time:1 Minute, 49 Second
Yolanthe Cabau vertoeft voornamelijk in LA

Degene die de zwembaden in de hotels schoonmaakt in LA kan het zwembad filterpomp weer uit de kast halen want de laatste tijd is het daar maar liefst 30 graden. Heerlijk weer dus. Dit zonnetje schijnt ook voor Yolanthe die blijkbaar al een poosje verblijft in Los Angeles met haar 5-jarig zoontje Xess Xava Sneijder. Ze is in 2019 verhuist naar de Verenigde Staten. Door het fijne weer zoeken veel mensen de verkoeling op, zo ook Yolanthe met haar zoontje.

Gaat dromen achterna

Tijdens haar negenjarige huwelijk met Wesley Sneijder zette Yolanthe haar gezin altijd op de eerste plek. Ze moest zichzelf wegcijferen maar dit vond ze helemaal geen probleem. Na de scheiding is ze haar dromen achterna gegaan en is ze naar Amerika verhuist. Toch heeft ze ook nog werk in Nederland. Zo speelt ze in de politieserie DNA, hierin speelt ze een rol als rechercheur. Ze acteert in F*ck de liefde, Sinterklaas & het gouden hoefijzer en ze is vanaf morgen te zien in de Netflix-film Just Say Yes. Dit is een Engelstalige film waarin ook Jim Bakkum speelt. Het werd Yolanthe nog steeds niet te druk waardoor ze dit jaar ook haar tweede eigen bedrijf heeft opgericht: CABAU Lifestyle. Hier verkoopt Yolanthe voedingssupplementen, gezonde voeding en accessoires om te sporten. Daarnaast heeft Yolanthe ook Free a Girl opgericht. Zij helpen kinderen die vastzitten in een situatie waar seksuele uitbuiting voorkomt.

Genieten van het weer

Ook Yolanthe heeft soms een pauze nodig. Zo heeft ze gisteren een foto gedeeld met haar zoontje terwijl ze samen spelen in het water. We zien de afgetrainde ster in het zwembad terwijl ze Xess Xava het water ingooit. Ze ziet er een stuk charmanter uit dan de dame achter haar op de foto. Tegenwoordig zien we steeds vaker het afgetrainde lichaam van Yolanthe in haar strakke sportkleding op haar Instagram verschijnen. Maar al te logisch dat Wesley weer heel graag bij haar terug wil. Je kan meer over hun scheiding te weten komen in het boek ‘Sneijder’.

 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %