Bitcoinkoers boven de 12.000 euro

05/11/2020
92
Bitcoinkoers

Het goede nieuws van donderdag 5 november #1

De digitale munt, de Bitcoin is de laatste weken aan een flinke opmars bezig. Waar de munt nog op 9.000 euro stond aan het begin van oktober is deze inmiddels explosief gestegen. De nieuwe koers van de munt is de op een na hoogste sinds de piek eind 2017. De munt is dus in de afgelopen weken met 3.000 euro in waarde gestegen.

2017

Veel mensen die er in 2017 bij waren zullen dan nu ook weer nadenken over een eventuele investering in de munt. Hoe hoger de waarde van de munt des te meer mensen zullen er gaan nadenken over een investering in de munt. Dit zal er dan vervolgens voor zorgen dat de waarde van de munt alleen nog maar zal toenemen. Echter, de bestaat nu ook weer dat de koers elk moment weer onderuit kan schieten. De munt levert een koper dus veel op. Maar aan de andere kant is het risico op een daling en dus een verlies ook altijd sterk aanwezig. Het risico van een investering in de Bitcoin is en blijft hoog.

Bitcoinkoers

Ruim 800 euro

Als er dan een blik wordt geworpen op de koers van de afgelopen dagen dan zien we iets opmerkelijks. Zo is de koers alleen al in de afgelopen 24 uur met ruim 800 euro gestegen. Wie weet wat dit voor de komende week gaat betekenen!

Lees ook:  De Tesla model 3 versus de Polestar 2

Recent

Uit onderzoek blijkt: Nederlanders bezuinigen dit jaar op de kerstuitgaven!

Dit neem je mee wanneer je gaat kamperen!

Minimumloon 2023 met 10,15% omhoog 

Fietsen wordt voor iedereen mogelijk

De meest voorkomende sportblessures in Nederland

┬ę Nieuwsbeest - 2022
Made with
Web Wings