Bitcoinkoers boven de 12.000 euro

05/11/2020
139
Bitcoinkoers

Het goede nieuws van donderdag 5 november #1

De digitale munt, de Bitcoin is de laatste weken aan een flinke opmars bezig. Waar de munt nog op 9.000 euro stond aan het begin van oktober is deze inmiddels explosief gestegen. De nieuwe koers van de munt is de op een na hoogste sinds de piek eind 2017. De munt is dus in de afgelopen weken met 3.000 euro in waarde gestegen.

2017

Veel mensen die er in 2017 bij waren zullen dan nu ook weer nadenken over een eventuele investering in de munt. Hoe hoger de waarde van de munt des te meer mensen zullen er gaan nadenken over een investering in de munt. Dit zal er dan vervolgens voor zorgen dat de waarde van de munt alleen nog maar zal toenemen. Echter, de bestaat nu ook weer dat de koers elk moment weer onderuit kan schieten. De munt levert een koper dus veel op. Maar aan de andere kant is het risico op een daling en dus een verlies ook altijd sterk aanwezig. Het risico van een investering in de Bitcoin is en blijft hoog.

Bitcoinkoers

Ruim 800 euro

Als er dan een blik wordt geworpen op de koers van de afgelopen dagen dan zien we iets opmerkelijks. Zo is de koers alleen al in de afgelopen 24 uur met ruim 800 euro gestegen. Wie weet wat dit voor de komende week gaat betekenen!

Lees ook:  De top 5 rijkste landen

Recent

Charlene de Carvalho-Heineken en haar gigantische vermogen

Een verbod op gokreclames en vanaf wanneer het in gaat!

Pasen en lentedagen voor je hond

Maak je huis klaar voor de lente met deze nieuwe woontrends!

Wat is een Green Belt Opleiding en waarom is het belangrijk?

┬ę Nieuwsbeest - 2023
Made with
Web Wings