De leaseprijs van een Bugatti Chiron

Read Time:1 Minute, 24 Second
De leaseprijs van een Bugatti Chiron

In Amerika kwam Youtuber DragTimes met het fantastische idee om een aanvraag te doen voor een leasecontract van een Bugatti Chiron. De auto heeft een nieuw prijs van ruim 3 miljoen euro, dus de vraag was hoeveel dit dan precies per maand zou gaan kosten.

De cijfers

Als eerste is het van belang om te vermelden dat het gaat om een Bugatti Chiron Sport. De auto is een jaar oud en heeft net iets minder dan 2.000 kilometers gelopen. De waarde van de auto is hierdoor natuurlijk gezakt. De waardevermindering is dan ook ongeveer 200.000 euro. Voor het leasecontract geldt dat er eerst een aanbetaling moet worden voldaan van 300.000 euro. Voor DragTimes was dit wel een optie aangezien hij dan zijn Ferrari F8 Tributo zou kunnen inruilen hiervoor.

24 of 36 maanden

Wanneer hij zou kiezen voor het leasecontract dan heeft hij de keuze uit een termijn van 24 of 36 maanden. Afhankelijk van zijn keuze zou de prijs per maand liggen op ruim 65.000 euro voor 24 maanden of ruim 44.000 euro voor 36 maanden. Groot nadeel is dat hij er maximaal 4000 kilometer per jaar mee mag rijden. Als DragTimes kiest voor het contract van 36 maanden dan kost het gebruik van de auto hem ruim 1,6 miljoen euro.

Misschien is het dus verstandig om toch nog even twee keer na te denken voor hij het contract tekent.

auto

Jacht

Zo zou hij er ook voor kunnen kiezen om dan meteen het Lazzarini jacht te kopen. Het jacht heeft een prijskaartje van 30 miljoen. Bij het jacht ontvang je dan gratis de Bugatti Chiron. Deze auto is dus dan gewoon inbegrepen bij het jacht.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %