De leukste Bol.com reviews

18/12/2020
595
De leukste Bol.com reviews

De leukste bol.com reviews die er te vinden zijn. Speciaal voor het vermaak van iedereen samengesteld. In dit speciale artikel kun je genieten van de schrijfkunsten van anderen. Heel erg veel plezier met lezen en vergeet deze niet te delen met al je vrienden.

1. Page toiletpapier

De leukste Bol.com reviews

Werkelijk waar fantastisch hoe deze persoon zijn ervaring met toiletpapier omschrijft. Het mooiste is het verband tussen meer toiletpapier en meer boodschappen.

2. Nog meer Page toiletpapier

De leukste Bol.com reviews

Deze overtreft de vorige review. De spreuk: "Beter een extra WC-rol dan je broek vol", kan op een tegeltje gezet worden.

3. Mensen die niet snappen hoe het reviewsysteem werkt

De leukste Bol.com reviews

Tja, hoe moeilijk kan het zijn? Heel subtiel natuurlijk dat het gaat over een boek waar je de tijd voor moet nemen. Misschien wel zo handig om dit dan toe te passen bij het schrijven van een review!

4. Poëtisch verhaal uit de keet

opvallende bol.com reviews

Dit is echt goud waard. Het is zo'n meeslepend verhaal. Deze schrijver weet je echt beet te pakken. De kwaliteit van deze review ligt ongelofelijk hoog. De schrijver neemt je mee door de lijdensweg die in de keet werd bewandeld. Uiteindelijk blijkt er na de duisternis toch nog licht te zijn. De Zanussi ZRA zorgt voor deze verlichting. De gerstensmoothies zijn gered.

5. Condoom heeft meerder functies

De leukste Bol.com reviews

Deze review geeft je een hele andere kijk op de dingen in het leven. Je komt erachter dat je dingen kunt gebruiken, op een manier waar je nog niet eerder bij stilgestaan had.

6. Overlijdensbericht van een PS4 controller

grappige bol.com reviews

Heel erg treurig. Wat is het vreselijk om zo iets mee te maken. Helaas bepaalde het lot anders. Het reanimeren mocht ook niet meer baten. Zo meeslepend. Tragisch. De schrijver van deze tekst weet je precies te raken daar waar het moet. Het zo'n meeslepend verhaal. De meeste mensen zullen een traantje weg hebben moeten pinken.

7. Voed je vrouw en kinderen op met Animal Crossing

leuke reviews

Deze vader heeft het leven uitgespeeld. Hij heeft namelijk de 'cheatcodes' van het leven gevonden. Hij heeft "The Endgame" gehaald en gewonnen. Diep respect voor deze man.

8. Een abonnement op zakdoekjes

grappige reviews

Wanneer je je afvraagt: waarom zou je zoveel zakjes nodig hebben? Nou, hier is je antwoord. Blijkbaar zijn er dus altijd mensen die het kunnen gebruiken. Voor deze schrijfster geldt dat het maar goed ook is dat er zo'n grote verpakkingen zijn.

9. Mannen, koop deze elektronische thriller niet

leuke bol.com review

Haal het als man dus nooit in je hoofd om een elektronische thriller te bestellen. Het is een gelopen race voordat je überhaupt bent begonnen.

Na bestelling van de elektronische thriller bleek deze niet te voldoen aan de wensen.  Het product werd retour gestuurd met de volgende boodschap:

bol.com retour opmerking

 

Vergeet niet, de leukste Bol.com reviews met je vrienden te delen.

Lees ook:  De veranderingen bij Spotify

Recent

World Happiness Report: Nederland is heel gelukkig

Een energiezuinig leven bij jou in huis

Waarom het belangrijk is om je huisdier te ontwormen

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings