De populairste vakantie eilanden van Nederlandse toeristen

15/04/2021
292
Klein Curacao trip

Wij als Nederlanders hebben nogal wat bestemmingen waar we graag op vakantie gaan. Zo ook verschillende eilanden die wij volop bezoeken als we op vakantie gaan. Hieronder benoemen we een aantal van de populairste vakantie-eilanden onder de Nederlandse toeristen en wat je er kan doen. Pak je koffie erbij, lees en droom lekker over deze heerlijke vakantiebestemmingen.

Mallorca

Mallorca is een Spaans eiland waar je binnen twee uur vliegen bent. Het eiland is een populaire bestemming voor jong en oud. Jongeren gaan naar het eiland om te feesten in El Arenal, dit is een populaire bestemming bij zowel Nederlandse als Duitse jonge toeristen. Buiten El Arenal is het eiland ook enorm populair bij oudere. Van prachtige baaitjes en stranden tot mooie dorpen en de drukke hoofdstad Palma de Mallorca.

Ibiza

Ibiza is een internationaal bekend en een druk bezocht eiland. Vanuit Schiphol ben je binnen twee uur en vijftien minuten op dit prachtige eiland. Van kristalhelder water tot een fijn zand strand en prachtige uitzichten. Ibiza heeft dit in overvloed en je kan er zoveel ontdekken. Zo kan je een bezoek brengen aan de oude stad van Ibiza of je brengt een bezoek aan de bekende hippiemarkten. Ibiza heeft in de avond een heerlijke sfeer, mensen die buiten eten en muziek luisteren op de pleinen. Ibiza is een echte aanrader om te bezoeken!

Curacao

Op zo’n tien uur vliegen van Nederland vind je het midden in het Caraïbische gebied het prachtige eiland Curacao. Curacao is vooral populair bij Nederlandse toeristen, dit komt ook omdat Curacao bij de Nederlandse Antillen hoort. Curacao heeft prachtige stranden en een prachtige blauwe zee. Je hebt allerlei activiteiten wat je kan doen op Curacao.  Een van onze tips en een echte aanrader is een klein Curacao trip. Hieronder lees je er meer over.

Klein Curacao trip

Een klein Curacao trip is een echte aanrader als je Curacao bezoekt! Klein Curacao is het kleine broertje van Curacao. Het onbewoonde en rotsachtige eiland heeft het mooiste en langste strand van Curacao, wat ideaal is om te snorkelen. Het eiland heeft ook een prachtige oude en iconische vuurtoren die je kan bezoeken als je op het eilandje bent. Het eiland heeft ook een aantal scheepswrakken die je kan bezoeken, waarvan een in de jaren tachtig van de vorige eeuw gestrand is en nu zorgt voor een prachtig gezicht op het strand van klein Curacao. Een klein Curacao Trip is dus zeker aan te raden wanneer je Curacao bezoekt!

Gran Canaria

Tot slot Gran Canaria, dit eiland behoort tot een van de Canarische eilanden ten westen van Marokko. Gran Canaria heeft een zonnig en warm klimaat en is, maar vijftig kilometer lang. Het eiland heeft prachtige variërende landschappen en is populair bij Nederlandse toeristen.

Maar naast deze populaire eilanden zijn er nog tal van andere eilanden die je kunt bezoeken. In deze blog vind je mooie eilanden in Azië. Hier zitten er misschien wel tussen waarvan je nog nooit gehoord hebt.

Lees ook:  Nederland ook afgelopen jaar de grootste vleesexporteur van Europa

Recent

Wat kun je met Internet of Things doen?

Waarom woonboulevards massaal worden bezocht op feestdagen

Wat zijn de verschillen tussen automaat- en schakelrijlessen?

Innovatie en uitdagingen in de elektronica-industrie

Zo werkt de industrie aan energiebesparing en bedrijfsveiligheid

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings