De voorspellingen voor 2022

04/01/2022
427
De voorspellingen voor 2022

We hopen dit jaar natuurlijk op veel goeds, maar echt zeker weten kunnen we niet. Ieder jaar doen veel paragnosten kun voorspellingen voor het nieuwe jaar. Wat zijn de voorspellingen voor 2022 in Nederland? En wat is er uit de voorspellingen van vorig jaar gekomen?

Voorspellingen van 2021

Een paar voorspellingen van medium Thomas Woolthuis zijn uitgekomen. Zo had hij aan het begin van 2021 voorspeld dat tijdens de zomer zou lijken dat corona er niet meer was en dat de pandemie nog niet ten einde was. Deze voorspelling klopte, want afgelopen zomer werden veel coronaregels los gelaten en konden we in Nederland weer onze gang gaan. Daarnaast voorspelde Woolthuis dat social media even de lucht uit zou gaan. Herinner jij je nog die storing in oktober? Whatsapp, Instagram en Facebook werkte toen even niet.

Echter ging Woolthuis ook bij een aantal voorspellingen de mis in. Zo voorspelde hij dat dat de grote festivals door zouden kunnen gaan met strengere regels. In Nederland hebben we echter maar een weekend gehad dat de festivals door mochten gaan.

Werkeloosheid

Dit jaar zullen veel bedrijven failliet gaan, omdat ze het niet redden met alleen de steun van de overheid en de coronacrisis blijvende schade heeft aangericht. Hierdoor zullen veel Nederlanders werkeloos raken. Echter vinden zij met een beetje geluk misschien al snel een nieuwe baan, want de bedrijven in de sectoren die niet getroffen zijn door de coronacrisis staan te schreeuwen om personeel. De tekorten aan personeel zijn op dit moment al enorm, wat ten koste gaat van de economische groei in Nederland.

Hoe zit het dan met corona?

Als we de Wereldgezondheidsorganisatie moeten geloven, zullen we dit jaar het punt bereiken waarbij het ergste deel van de pandemie voorbij is. We hopen dat dit zo zal zijn, maar verwachten er niet te veel van. Vorig jaar leek dit namelijk ook zo te zijn en toen kwamen de nieuwe varianten opzetten. Ondanks corona zullen ook dit jaar weer veel nieuwe ondernemers starten in Nederland, maar ook in ons buurland België. Een maatwerk website Genk zal dan ook populair worden. Een maatwerk website Genk is namelijk handig voor al die webshops die nu populair worden.

website maatwerk Genk

Voorspellingen voor 2022: positief nieuws

De voorspelling van 2022 eindigt met goed nieuws! Vanaf afgelopen zaterdag zijn rookruimtes verboden in bedrijfspanden en is het minimumloon iets omhoog gegaan. De stijging van het minimumloon zal echter niet genoeg zijn om de oplopende inflatie te compenseren.

Lees ook:  Steeds meer afval gescheiden in Nederland

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings