Dit is hoe men tegenwoordig vakantieherinneringen vast legt!

11/07/2022
233
Fotoalbum maken

Iedereen gaat op dit moment weer op vakantie, dat kun je wel merken aan de wachtrijen op het vliegveld Schiphol! Met reden dat iedereen weer op vakantie gaat, we hebben veel te lang binnen moeten zitten. Nu kan iedereen weer optimaal genieten en er op uit gaan. Omdat iedereen op vakantie is zul je vast wel weer wat vakantiefoto’s voorbij zien komen op Instagram of Facebook. Dit is een manier van herinneringen vast leggen en laten zien waar je geweest bent. Er zijn daarentegen nóg leuke manieren om vakantieherinneringen vast te leggen. In deze blog lees je meer over hoe men tegenwoordig vakantieherinneringen vast legt zonder social media!

Polaroid

Vroeger hadden we alleen maar die camera’s waar meteen een zwart velletje uitkwam, waar je mee moest wapperen en de foto langzaamaan verscheen. Toen kwamen de modernere camera’s en uiteindelijk de telefoons waar je foto’s en video’s mee kon maken. Alleen is zo’n soort camera weer helemaal “in”. Tegenwoordig zijn de Polaroid camera’s dus weer te verkrijgen, natuurlijk wel in een modern jasje. De camera’s worden verkocht in allerlei kleuren en stralen een “aesthetic” vibe uit. De foto’s die er uit komen zijn klein en worden op erg unieke manieren tentoongesteld. Wat je er mee zou kunnen doen is een fotoalbum maken zoals vroeger, de foto’s ophangen aan de muur, tegen je spiegel aan plakken of gewoon in fotokader plakken.

Fotoalbum maken

Een reisdagboek

Ooit al eens gehoord van bulletjournaling? Een bulletjournal is een dagboek waar je op een unieke, persoonlijke en kleurrijke manier je dagelijkse activiteiten in bijhoudt. In deze journal kun je verschillende dingen opschrijven, maar het heeft geen regels, het is geheel aan jezelf wat je ermee doet! Een bulletjournal kan je dan ook specifiek maken voor te reizen. Op TikTok zal je het misschien al gezien hebben, maar in zo’n dagboek kun je dingen opschrijven, etiketten opplakken van bijzondere producten van dat land. Bijvoorbeeld koffie etiketten, naamkaartjes, verpakkingen of dergelijke. Het reisdagboek kun je makkelijk opvullen met zo’n dingen. Je zou bijvoorbeeld ook een waterverfschilderijtje er in kunnen maken met water van de zee, zo heb je echt de zee in je dagboek.

Een flesje strand

Niet alleen het water van de zee kun je mee naar huis nemen, maar een flesje of potje strand is ook mogelijk! In sommige landen kun je in souvenirwinkels deze flesjes kant en klaar vinden. Dit zijn dan flesjes met wat zand in met een leuke versiering eromheen. Dat is erg enig, alleen weet je niet zeker of dat zand wel echt van het strand af komt, waarschijnlijk niet. Daarom kun je gemakkelijk zelf ergens een klein flesje of potje vandaan toveren en een beetje zand er in doen. Zo kun je gewoon het tropische zand mee naar huis nemen!

Fotoalbum maken

Lees ook:  Princes Amalia gaat op kamers

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings