Ex-vrouw Afrojack gaat hem niet vragen om dochter te bezoeken

05/03/2021
346
Afrojack

De bekende Dj Afrojack en zijn ex-vrouw, Amanda Balk, hebben een dochtertje samen van 8 jaar. Momenteel hebben ze geen contact onderling. Ze zegt dat hun deuren wagenwijd openstaan als Afrojack hun dochtertje, Vegas, wil bezoeken. Maar hij moet dan wel zelf het initiatief nemen. Ze vindt dat de haat naar haar toe nooit groter moet zijn dan de liefde naar hun kind. Dat Afrojack en zijn dochtertje elkaar al een langere tijd niet hebben gezien, ligt volgens Balk aan de nieuwe vrouw van Afrojack: Elettra Lamborghini. Zij zou het contact hebben verboden.

 

Afrojack mist Vegas

Volgens Afrojack, wel genaamd Nick van de Wall, had juist gezegd dat Amanda een hereniging in de weg had gestaan en dat hij Vegas erg miste. Uiteindelijk kwam het na een jaar tot een leuke ontmoeting. Volgens Amanda was dit voor het eerst in een jaar. Het dochtertje van 8 jaar oud heeft al een eigen telefoon en haar moeder zegt dat ze haar vader altijd kan bellen. Zij mist hem natuurlijk ook. Ook al laten de twee ouders van Vegas zich over elkaar uit in de media. Amanda geeft wel aan dat deze slechte verstandshouding haar dochter niet in de weg mag staan om met haar vader contact op te nemen.

 

Nieuwe vrouw Lamborghini

Elettra Lamborghini is de kersverse vrouw van Dj Afrojack. Ondanks hun drukke leven weten ze hun relatie goed in stand te houden. Ze zijn eind september 2020 getrouwd en zijn al sinds 2018 samen. Elettra heeft net zoals haar man een druk schema, ze geeft verschillende optredens. Elettra is onder andere bekend van haar nummer samen met rapper Pitbull. Haar volgers hebben haar ook voor een korte periode kunnen zien in de show Geordie Shore. Samen wonen ze in een waanzinnige kasteelvilla met acht badkamers op de grens van Nederland en België. Ze hebben het bepaald niet krap, want de villa had een vraagprijs van 20 miljoen euro. Elettra Lamborghini is natuurlijk de kleindochter van de grote Lamborghini baas. Hier profiteert Afrojack natuurlijk ook een beetje van, hij heeft inmiddels een enorm wagenpark. Hij heeft een aantal jaren geleden zijn Ferrari F12 in de prak gereden maar zijn Lamborghini Aventador LP750-4 Superveloce heeft hij wél heel gelaten gelukkig.

Lees ook:  Creativiteit de oplossing voor de Horeca

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings