Het vermogen van Lil’ Kleine

Read Time:1 Minute, 41 Second

In de Nederlandse rapscene staat rijkdom niet zo centraal als bijvoorbeeld in Amerika. Maar de artiesten doen niet veel moeite om hun voorliefde voor rijkdom, dure spullen en hun exclusieve levensstijl te verhullen. Het beste Nederlandse voorbeeld is wel Lil’ Kleine.  Hij gaf ooit eens € 40.000,- uit in een modezaak in Parijs, en dat alleen omdat ze dachten dat hij dit niet kon betalen.

Het is dan ook geen geheim dat Lil’ Kleine geld heeft en goed verdiend met zijn bezigheden. Zo rijd hij een Mercedes G63 AMG en heeft hij nog een Lamborghini Urus gekocht toen de Mercedes hem begon te vervelen.  Maar hoeveel geld heeft Jorik Scholten nou?

Het vermogen van de rapper blijft natuurlijk een schatting. Het exacte bedrag zullen we nooit te weten komen, maar we kunnen een mooie netto schatting maken.
Zijn BV Kleine Moeite liet afgelopen jaar een saldo zien van € 2.596.144. Over de afgelopen drie jaar noteerde zijn BV € 600.000 winst.

Jorik zijn einddoel, goed op weg maar nog niet daar

Lil’ Kleine is voorlopig nog niet klaar met geld verdienen. Hij heeft namelijk een doel voor ogen en dat liegt er niet om. In een interview gaf hij namelijk aan dat hij tevreden is met 422 miljoen euro.
Jorik houdt zijn eigen administratie goed bij en draagt ook netjes zijn belasting af. Deze deelt hij met niemand anders, maar hij zegt dat zijn inkomsten wisselen. De ene maand is dat 60.000 en de ander 150.000 euro. Dan is het ook goed te begrijpen dat zijn vermogen in de miljoenen oploopt. Ook rapper Boef is hier niet vies van.

Geld uitgeven kan die goed

Jorik Scholten is ook niet viest van geld uit te geven aan. Toen hij zijn huis voor bijna een miljoen had verkocht, ruilde hij dit om voor een ander huis. Een prachtig huis langs de Prinsengracht met een prijskaartje van 2,3 miljoen euro, zonder hypotheek. Verder geeft hij ook veel geld uit aan horloges, vakanties, eten, pakken, kleding en auto’s.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %