Johnny Depp is weer terug in Hollywood!

16/08/2022
270
Johnny Depp

Na de gecompliceerde rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard is Johnny Depp weer helemaal terug in Hollywood. Begin augustus werd er een klein voorproefje getoond van een nieuwe film waar Depp de rol van Koning Louis XV vertolkt. De film genaamd Jeanne du Barry is niet de enige filmklus waar de acteur mee bezig is dit jaar. Johnny Depp kruipt namelijk voor het eerst in 25 jaar weer achter de schermen en neemt plaats op de regisseursstoel! In deze blog lees je er alles over.

Nasleep van de rechtszaak

Dat er in deze rechtszaak alleen maar verliezers waren, bleek al snel duidelijk. Zowel Johnny als Amber kregen lelijke verwijten jegens elkaar te horen en dit had negatieve gevolgen voor beiden. Veel Hollywoodstudio’s lieten de acteur links liggen vanwege de aantijgingen die hij te voortduren kreeg. Ondanks dat de rechter Johnny Depp aan het begin van de zomer gelijk gaf, stond Hollywood niet meteen te springen om de acteur weer in dienst te nemen. Gelukkig is voor Johnny Depp de wereld groter dan Hollywood. Franse regisseur Maïwenn Le Besco huurt Johnny Depp als eerste in, na het rechtszaak tijdperk!

Jean du Barry

In de film Jeanne du Barry vertolkt hij de rol van Koning Louis XV en vertelt het waargebeurde verhaal over de laatste minnares van de koning, Jeanne du Barry. Deze arbeidersvrouw leefde in armoede totdat ze in contact kwam met Koning Louis XV en een geheime relatie ontstond. Toen deze relatie aan het licht kwam, verhuisden de twee naar Versailles. Dit tot grote ergernis van het hof, dat de aanwezigheid van Jeanny du Barry absoluut niet kon waarden. Dit bleek een goed recept voor drama, wat dus nu verfilmd wordt met Johnny Depp in de hoofdrol.

Johnny Depp als regisseur

Johnny Depp heeft door de jaren heen de meest fantastische rollen mogen vertolken op het witte doek. Wat dacht je van zijn rol als Whitey Bulger in de Boston Maffia film Black Mass. Wie heeft zich niet gevoeld als Captain Jack Sparrow tijdens een excursie naar Klein Curaçao, net als in de film Pirates of the Caribbean. Vanaf deze zomer kan hij weer een klus bijschrijven op zijn CV. Hij gaat namelijk voor het eerst in 25 jaar weer op de regisseursstoel plaatsnemen! Samen met legendarische regisseur Al Pacino gaat hij een film maken over het leven van Italiaanse kunstenaar Amedao Modigliani. Deze film beslaat de turbulente 48 uur in zijn leven waar hij op het punt staat geschiedenis te schrijven met zijn kunst en zo een artistieke legende te worden.

Kun jij net als wij niet wachten om Johnny Depp weer op het witte doek te zien schitteren? We zullen helaas nog even moeten wachten, Jeanne du Barry gat pas in 2023 in bioscopen te zien zijn en vanaf 2024 exclusief op Netflix. Om het regisseurswerk van Johnny Depp te kunnen bewonderen moeten we nóg iets langer wachten. Naar verluidt beginnen de opnames pas in de lente van 2023.

Lees ook:  De avondklokrellen nader toegelicht

Recent

Wat kun je met Internet of Things doen?

Waarom woonboulevards massaal worden bezocht op feestdagen

Wat zijn de verschillen tussen automaat- en schakelrijlessen?

Innovatie en uitdagingen in de elektronica-industrie

Zo werkt de industrie aan energiebesparing en bedrijfsveiligheid

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings