Juventus zet Ronaldo in de etalage

11/11/2020
241
voetballer

Het grote Juventus uit Turijn zou graag Ronaldo willen verkopen. De voetballer die bij onder andere Real Madrid en Manchester United speelde zou onbetaalbaar zijn geworden door de Coronacrisis. Het salaris van de speler ligt dan ook op een slordige 31 miljoen euro. Dat komt neer op ongeveer 60 euro per minuut. Ronaldo is in 2018 door Juventus gehaald voor het ronde bedrag van 100 miljoen euro. Het idee achter deze transfer was dat Ronaldo ervoor zou zorgen dat de Champions League titel weer eens in Turijn terecht zou komen. Helaas is dit nog altijd niet gelukt.

Dybala

Dit is dan naast het hoge salaris ook een van de redenen dat Juventus van Ronaldo af wilt. De speler die namelijk na Ronaldo het meeste verdiend is Dybala. Het salaris van Dybala ligt wel 5 keer lager dan dat van Ronaldo.

Neymar

Juventus zou er bovendien op uit zijn om nog geld terug te kunnen krijgen voor de wereldspeler. Zijn contract loopt namelijk medio 2022 af en zal dus waarschijnlijk niet worden verlengd. Met het geld wat Juventus zou ontvangen voor Ronaldo zouden ze dan graag een bod doen Neymar. Juventus hoopt dan ook stiekem op een deal die er plaats kan vinden tussen Paris Saint-Gemain en Juve.

Record

In het shirt van de Portugese nationale ploeg aast Ronaldo op een record. Hij wilt namelijk het doelpunten voor nationale teams verbreken. Dit record staat momenteel nog op de naam van Ali Daei uit Iran. Deze speler heeft op het moment 109 doelpunten gemaakt voor Iran. Ronaldo staat op 101 doelpunten en hoopt dit dus nog te kunnen verbreken. Met zijn 36-jarige leeftijd dient Ronaldo dus wel op te schieten. De verwachting is dus wel dat hij nog minstens twee jaar door zal gaan om dit record te verbreken en uiteindelijk scherper te stellen.

voetballer

Lees ook:  Een fysieke winkel starten

Recent

Wat kun je met Internet of Things doen?

Waarom woonboulevards massaal worden bezocht op feestdagen

Wat zijn de verschillen tussen automaat- en schakelrijlessen?

Innovatie en uitdagingen in de elektronica-industrie

Zo werkt de industrie aan energiebesparing en bedrijfsveiligheid

┬ę Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings