Netflix & Marvel brengen nieuwe films uit

23/03/2021
264
Netflix

Vorig jaar stond de filmindustrie voor een tijdje stil vanwege de pandemie. Er waren flink wat vertragingen bij de grote producties en helaas werden premières uitgesteld. In 2021 hebben Netflix en Marvel weer een aantal films opgestart waar wij weer van kunnen profiteren. Hieronder worden een aantal films uitgelicht die zeker de moeite waard zijn om binnenkort te gaan kijken. Weer een aantal dingen om te doen tijdens de coronaperiode!

 

Netflix: Mank & News of the World

Netflix brengt de laatste tijd steeds meer films uit. Laatst is in het nieuws geweest dat er een onderzoek is gedaan naar de diversiteit van de films. Het onderzoek concludeert dat Netflix de meest diverse en inclusieve films en series maakt van heel Hollywood. Mank is ook een Netflix-film. Deze film heeft al meerdere nominaties voor Golden Globes en Critics’ Choice Awards gekregen. Men kan in deze film, Hollywood in de jaren dertig aanschouwen in de ogen van schrijver Herman J. Mankiewicz. Netflix heeft nog een andere film geproduceerd: News of the World. Tom Hanks speelt de hoofdrol in deze film, samen met Helena Zengel. Het verhaal speelt zich af in Texas rond 1870, waar ze een reis maken en proberen te overleven. Momenteel te zien op Netflix.

 

Eindelijk weer een Marvel-film in 2021

We hebben er lang op gewacht, maar Marvel brengt eindelijk de film Black Widow uit in 2021. De film heeft een vrouwelijke cast, Scarlett Johansson, Florence Pugh en Rachel Weisz. Black Widow is een superheldenfilm gebaseerd op de Marvel-personage Natasha Romanova. De Russische regering probeert haar te vermoorden en de acties worden verschoven naar New York waar ze een freelanceagent wordt. Eind dit jaar komt nog een Marvel-film uit: Spider-Man: No Way Home.

 

Netflix-serie: Luther

Momenteel is er al een goede serie op Netflix van te zien, maar er komt ook een film van. De hoofdrolspeler, Idris Alba, die Luther speelt, heeft dit jaar bevestigd dat er een Luther-film komt. Vorig jaar 2020 was de film al in de maak, dus waarschijnlijk kan er dit jaar al genoten worden van de Luther-film. Als je deze Netflix-serie nog niet gezien hebt, dan is dit zeker aan te raden.

Lees ook:  Zo wordt schoonmaken een eitje

Recent

Wat kun je met Internet of Things doen?

Waarom woonboulevards massaal worden bezocht op feestdagen

Wat zijn de verschillen tussen automaat- en schakelrijlessen?

Innovatie en uitdagingen in de elektronica-industrie

Zo werkt de industrie aan energiebesparing en bedrijfsveiligheid

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings