Jutta Leerdam gezien met influencer Jake Paul

28/03/2023
242
Jutta Leerdam en Jake Paul

Nederlandse topschaatser Jutta Leerdam is gespot met Jake Paul. Ze liepen samen een restaurant uit. Jake Paul is een Amerikaanse influencer, youtuber en noemt zichzelf ook bokser. Jake Paul wordt ook wel "the problem child" genoemd en dat heeft een reden. Je kunt van hem vinden wat je wil, maar Jake Paul heeft van haatreacties een verdienmodel gemaakt.

Jutta Leerdam en Jake Paul verlaten restaurant in Miami

@pichichipixx

Replying to @sssssweet7 📸 Jutta Leerdam and Jake Paul are spotted in Miami Beach, FL. #miami #famosos #celebrity #streetstyle #pichichipixx #miamistreetstyle

♬ sonido original - Kiko
Jutta Leerdam gespot met Jake Paul

Wie is Jutta Leerdam?

De 24-jarige Jutta Leerdam werd geboren op 30 december 1998. Jutta is een bekende schaatster die uitkomt voor het Nederlandse nationale team. Ze won in 2016/2017 de wereldtitel allround bij de junioren. In 2018 plaatste ze zich op de 1000 en de 500 meter en won het NK sprint. Verder won ze 2 keer zilver en een keer goud tijdens het EK en het WK tussen 2019 en 2022.

Ze begon haar carrière echter niet als schaatster, maar als hockyster. Ze speelde hocky tot haar elfde levensjaar. Sporten zit Jutta in het bloed. Haar vader is een fanatiek windsurfer. Ze werdt zelfs vernoemd naar haar vaders favoriete windsurfster: "Jutta Müller".

Heeft Jutta Leerdam een relatie met Youtuber Jake Paul?

Jutta Leerdam is voor zover bekend singel nadat zei en Koen Verweij (schaatser) een punt zette na een 5 jaar lange relatie. Het lijkt er echter wel op dat ze aan het daten zijn, dus wie weet!

Jake Paul heeft er op social media nog niets over losgelaten.

Wie is Jake Paul?

Jake Paul is een bekende Youtuber en influencer, net als zijn broer Logan Paul. De twee werden op jonge leeftijd al bekend op Vine en daarna op YouTube. Logan Paul's carrière ging als eerste van de grond en Jake Paul kon in het begin meeliften op het succes van zijn broer. Toch moet je hem nageven dat hij enorm hard werkt voor zijn succes.

Boks carrière

De 26-jarige Amerikaan is niet enkel influencer, maar ook bokser. Onlangs nam hij het op tegen Thom Fury. Hij verloor weliswaar, maar het scheelde helemaal niet veel. De manier waarop hij zichzelf als merk neerzet, lijkt een beetje op de AliExpress versie van Conor McGregor.
Toch moeten we Jake Paul nageven dat hij écht op de goede weg is om gezien en erkent te worden als professionele bokser!

Wil je meer nieuws over influencers? Lees dan ook: Wie is Myron Koops of wie is Dutch Perfomante!

Lees ook:  Digitalisering van bedrijven

Recent

De risico's van taxichauffeur zijn

EK voetbal: kan Nederland Europees kampioen worden?

Tips om je vakantiegeld slim in te zetten

Steeds meer bedrijven laten hun panden beter beveiligen

Dit is waarom je bij letselschade altijd een deskundige in moet schakelen

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings