Tips voor het inrichten van je badkamer

04/03/2021
278
Waterontharder met magneet

Het inrichten van je badkamer kan een hele lastige bezigheid zijn. Er zijn zo veel verschillende opties dat het zou kunnen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In deze blog geven we enkele tips voor het inrichten van je badkamer. Deze tips gaan van het gebruiken van een waterontharder met magneet tot het decoreren met toffe accessoires.

Uitstraling van de badkamer

Bedenk wat je wilt uitstralen met jouw badkamer. Door van tevoren een bepaalde stijl in gedachte te nemen, kun je een stuk gerichter gaan winkelen. Dit maakt het uitzoeken van badkamermeubels en accessoires eenvoudiger.

Waterontharder met magneet

Een waterontharder met magneet is dé oplossing om kalkaanslag in je nieuwe badkamer tegen te gaan. Door een waterontharder met magneet te gebruiken voorkom je witte kalkaanslag, waardoor je bijvoorbeeld kunt kiezen voor zwarte kranen. Wanneer je een waterontharder met magneet gebruikt, zullen je kranen er langer mooi uit zien. Een waterontharder met magneet draagt ook nog eens bij aan duurzaam wonen!

Glazen wand in de douche

Door gebruik te maken van een glazen wand in de douche oogt de kamer een stuk ruimtelijker. Een stenen wand zorgt juist voor een kleiner ogende ruimte. Het voordeel van glas is dat het bij ieder design past dus het maakt niet uit welke stijl je badkamer hebt. Met glas zit je altijd goed!

Wees voorzichtig met accessoires

De ruimte decoreren met enkele toffe accessoires kan nét dat persoonlijke tintje geven, maar wees voorzichtig. Met te veel accessoires wordt het echt te druk in de badkamer, terwijl dit juist een plek is waar je doorgaans komt om te ontspannen. Zeker als je een relatief kleine badkamer hebt, is het verstandig om rustig aan te doen met accessoires.

3D planner

Als jij van plan bent om je badkamer helemaal opnieuw in te richten of te verbouwen, kan het zinvol zijn om gebruik te maken van een 3D badkamerplanner. Op deze manier kun je via de tool precies zien hoe jouw badkamer eruit zal gaan zien. Je kunt zelfs aangeven waar de ramen en deur komen, zodat je een realistisch beeld krijgt van wat het eindresultaat zal worden.

Lees ook:  Steeds meer isolerende gordijnen op de markt

Recent

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

Het beste bedrijfsuitje organiseren deze zomer

Terra Management Search: 25 jaar van excellente leiderschapsbemiddeling

Hoe is de Bitcoin halving verlopen?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings