Het vermogen van Yvonne Coldeweijer: wat verdient de roddelkoningin?

21/09/2023
299
yvonne coldeweijer vermogen

De naam Yvonne Coldeweijer heb je vast in het nieuws voorbij komen met weer een nieuwe roddel van een BN’er. Bij haar moet je zijn als je op de hoogte wilt zijn van de laatste roddels over Nederlandse bekendheden. De ene roddel na de ander deelt ze op haar socialmediakanalen en ze heeft daarmee ook een groot bereik. Maar wat is het vermogen van Yvonne Coldeweijer? Dat lees je in deze blog!

Wie is Yvonne Coldeweijer?

Voor diegene die Yvonne Coldeweijer nog niet kennen, stellen we haar graag even aan je voor. Ze is geboren op 20 juni 1986 in Tilburg. Hier groeide ze ook op en ging ze ook studeren. Yvonne Coldeweijer studeerde psychologie aan de Universiteit van Tilburg, maar ze heeft deze opleiding niet afgemaakt want ze begon met een nieuwe studie aan de Fontys Academie voor Drama. Ook deze opleiding heeft ze niet afgemaakt.

In 2009 kwam Yvonne Coldeweijer op televisie voor het programma K2 zoekt K3. Ze moest het programma voor de liveshows verlaten. Haar zangcarrière stopte hier nog niet. Van 2010 tot 2013 was ze te zien als Keet! in het televisieprogramma Telekids.

Ze heeft ook geacteerd en in 2012 de hoofdrol in de muscial ‘Wicked’ overgenomen van Chantal Janzen en ze was te zien in ‘The Little Mermaid’ waar ze de rol van Ariël vertolkte in 2013. Ook heeft ze gespeeld in ‘De club van Sinterklaas en het geheim van de speelgoeddokter’.

In 2014 zagen we haar weer op televisie en was het jurylid bij het Junior Songfestival. Drie jaar later was ze een van de deelnemers in ‘Wie is de Mol’.

Juicekanaal genaamd ‘Life of Yvonne’

In 2015 begon Yvonne Coldeweijer haar eerste Youtubekanaal genaamd ‘Life of Yvonne’. Je ziet steeds meer vloggers op Youtube, net zoals Gio Latooy. Lees hier wat het vermogen van Gio is. Na een korte pauze begon ze in 2020 een nieuw kanaal op Instagram dat meer gericht is op roddels en de schandalen van bekende Nederlanders. Inmiddels heeft het kanaal meer dan 700.000 volgers en heeft ze een juicekanaal dat steeds meer bekendheid krijgt.

Door middel van haar ‘spionnen’ verkrijgt ze informatie van bekende Nederlanders en dit deelt ze op social media. Een bericht zou kunnen zijn dat Jutta Leerdam gezien is met Jake Paul. Ze krijgt berichten binnen die de buitenwereld eigenlijk niet mag weten, maar Yvonne Coldeweijer deelt ze toch op social media waar iedereen het kan lezen. Vanwege de roddels die ze verspreid heeft ze enkele keren voor de rechter gestaan. Tot twee keer toe is ze veroordeeld tot rectificatie.

Hoeveel is het vermogen van Yvonne Coldeweijer

Quote, een bekend Nederlands tijdschrift over het zakenleven heeft becijferd wat Yvonne Coldeweijer verdient. Het vermogen van Yvonne Coldeweijer is per maand 40.000 euro. Per jaar krijgt ze ongeveer een half miljoen euro. We kunnen dus wel stellen dat de roddelkoningin miljonair is. Daarnaast is een deel van haar geld naar haar huidige woning gegaan. Een appartement in Amsterdam dat ze gekocht heeft voor 457.500 euro. We kunnen ervan uit gaan dat ze het appartement heeft opgeknapt en dat het nu rond de half miljoen euro waard is.

Lees ook:  Ontdek welke 4 opleidingen razend populair zijn

Hoe verdient Yvonne Coldeweijer haar geld?

Ondanks de spicy roddels die ze verspreidt op social media, verdient ze hier niet haar geld mee. Dankzij haar bereik kan ze wel geld verdienen. Ze heeft namelijk een exclusieve Telegramgroep waar men extra roddels kan verkrijgen. Hiervoor heeft ze een plus-arrangement samengesteld met een vast bedrag per maand. Daarnaast heeft Yvonne Coldeweijer ook nog een sieradenlijn dat goed loopt en waar ze ook geld mee verdiend.

Had jij gedacht dat dit het vermogen zou zijn van Yvonne Coldeweijer? Ben je benieuwd naar andere bekende Nederlanders wat hun vermogen is? Lees hier het vermogen van Jade Anna of van rapper Boef

Recent

World Happiness Report: Nederland is heel gelukkig

Een energiezuinig leven bij jou in huis

Waarom het belangrijk is om je huisdier te ontwormen

Examentijd is weer aangebroken: hoe bereiden studenten zich voor?

Hoe wordt AI gebruikt in de logistieke sector?

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings