Het vermogen van Jaimie Vaes

22/03/2024
224
vermogen jaimie vaes

Jaimie Vaes is een bekende Nederlandse persoonlijkheid die de afgelopen jaren veel aandacht heeft gekregen. Dit komt deels doordat zij een tijd de vriendin was van lil kleine, een Nederlandse rapper. Ze heeft zichzelf bewezen als een veelzijdige bekende Nederlandse vrouw die actief is in verschillende factoren. Zo is ze onder andere influencer, doet ze modellen werk en heeft ze meerdere bedrijven opgericht. Al met al wordt het vermogen van Jaimie Vaes geschat op 2,5 miljoen euro. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het vermogen van Jaimie Vaes, bespreken we waarmee ze het geld verdient, wat haar inkomsten zijn en wat haar woonplaats is.

Wie is Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes is een 34-jarige Nederlandse persoonlijkheid die voornamelijk bekend staat als model en presentatrice. Ze werd geboren op 17 Augustus 1989 in Amsterdam. Haar moeder is Nederlands-Indische komaf en haar vader heeft een Curaçaose achtergrond. Als kind was ze al actief bij de lokale toneelvereniging en wist ze al vroeg dat ze in de entertainmentindustrie wilde werken.

Jaimie's carrière lijkt een beetje op die van Sylvie Meis...Ook model, Influencer, relatie met bekend persoon.

Hoe is Jaimie Vaes bekend geworden?

Jaimie begon haar carrière als model en kreeg al snel bekendheid in de Nederlandse modewereld. Ze werkte voor verschillende grote mode merken en stond op de covers van diverse tijdschriften. Haar populariteit explodeerde toen bekend was dat ze de vriendin was van Lil kleine. Nu begon Jaimie, naast haar werk als model, ook met het presenteren van programma’s. Een van de bekendste voorbeelden hiervan is “Just Tattoo of Us” op MTV. Daarnaast was ze een van de deelnemers van het 23e seizoen van Expeditie Robinson, deed ze mee aan Serious Christmas en heeft ze haar eigen realityserie op Discovery+ “Jaimie: In The Vaes Lane”.

Waar verdient Jaimie Vaes haar geld mee?

Zoals je al hebt kunnen lezen, heeft Jaimie Vaes verschillende inkomstenbronnen. Aan de ene kant verdient ze haar geld met Instagram-campagnes en fotoshoots. Aan de andere kant verdient ze ook geld met het presenteren van programma’s. Daarnaast heeft ze ook een ondernemingsspirit en bezit ze verschillende bedrijven waaronder: Vaes Suncare & Gould21. Voor haar programma op Discovery+ , Jaimie: In The Vaes Lane, krijgt Jaimie Vaes €60000,- per seizoen.

Haar bedrijven

Naast Vaes Suncare & Gould 21, heeft Jaimie ook haar eigen evenementenbureau genaamd Vaes & Styles. Dit bureau organiseert evenementen en feesten voor diverse klanten en heeft een goede reputatie opgebouwd in de Nederlandse evenementenindustrie. Met al deze projecten weet Jaimie Vaes haar vermogen te vergroten.

Wat is het inkomen van Jaimie Vaes?

Het inkomen van Jaimie Vaes is niet openbaar gemaakt. Het enige wat bekend is is het bedrag dat ziij per seizoen krijgt voor “Jaimie:In The Vaes Lane. We kunnen dus stellen dat ze als bekende persoonlijkheid een aanzienlijk inkomen heeft. Naast haar werk als model, presentatrice en influencer heeft ze ook haar eigen evenementenbureau en kledinglijn. Dit alles draagt bij aan haar inkomen en haar vermogen.

Hoeveel bedraagt het vermogen van Jaimie Vaes?

Het vermogen van Jaimie Vaes wordt geschat op zo'n 2,5 miljoen euro. Dit is een schatting gebaseerd op haar verschillende bedrijven en de inkomsten die daarmee gepaard gaan. Met haar succesvolle carrière heeft Jaimie een aanzienlijk vermogen opgebouwd waarmee ze een comfortabel leven kan leiden. Een flink stuk meer dan andere bekende Nederlanders zoals Myron Koops.

Lees ook:  Inflatie gaat nog door: ook kleding en brood wordt nu duurder

Waar woont Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes woont in Amsterdam. Ze heeft verschillende woningen gehad in de stad, waaronder een appartement aan de Keizersgracht. Daarnaast heeft ze ook in het buitenland gewoond, zoals op Curaçao en in New York. Momenteel is niet bekend waar ze precies woont.

Wie is de partner van Jaimie Vaes?

De partner van Jaimie Vaes was de bekende Nederlandse rapper Lil' Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is. Het koppel ontmoette elkaar in 2017 en was sindsdien samen. Samen hebben ze een zoontje genaamd Lío Zion Scholten, die in 2019 werd geboren.

Veelgestelde vragen

Wat is Jaimie Vaes haar instagram?

Wil je Jaimie Vaes volgen op Instagram? Dan kan je haar vinden onder de profielnaam @jaimievaes of klik op deze link https://www.instagram.com/jaimievaes/ om direct op haar profiel te komen.

Hoe oud is Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes is geboren op 17 Augustus 1989 en is op dit moment 34 jaar oud.

Met wie heeft Jaimie Vaes een kind?

Jaimie Vaes heeft een kind samen met haar ex "Jorik Scholten", ook wel bekend onder de naam Lil Kleine. Ze hebben samen een zoontje met de naam "Lio".

Wat is er gebeurd tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes?

In het verleden hebben de twee met elkaar gedated, maar door mishandelingen vanuit Jorik zijn kant is dit niet meer het geval.

Wat is het geschat vermogen van Jaimie Vaes?

Het precieze geschat vermogen van Jaimie Vaes is moeilijk vast te stellen. Er wordt geschat dat zij een vermogen van 2,5 miljoen euro heeft. Dit is mede te danken aan de inkomsten uit haar eigen bedrijven, influencer campagnes en modellenwerk.

Recent

Het gevaar van schoonheidsidealen

Wat Trump en Biden ons leren

Wat zijn de veiligste bestemmingen in 2024?

De binnenkant van de autoruit bevroren? Dit is wat je moet doen!

Het vermogen van Sylvie Meis

© Nieuwsbeest - 2024
Made with
Web Wings